Cihan bey geçmiş olsun allah beterinden korusun
Konu Linos tarafından (19/04/2008 Saat 08:24 ) değiştirilmiştir. Sebep: Lütfen font kurallarına uyalım!!!
geçmiş olsun Cihan
geçmiş olsun kardeşimm yaaaaa uzuldumm boyatmadan palstık çekıslett orjınallı kaçmasın araçınn
herkeze çok teşekkür ederim, umarım kimsenin başına gelmez böyle bi olay. aracımı bugün teslim aldım ve tam gaz yollara döndüm...
Çok geçmiş olsun. Allah herkesi beterinden korusun. Kazasız sürüşler.
çok gecmiş olsun allah daha beterinden saklasın
bu arada başıma gelen bir olayı anlatayım
pazartesi akşamı işten gec cıktım saat 21,30 zamanı her zaman aynı sokaktan gecerim evime giderken saat gec olduğu için sokak sakin yalnızca 15 metre önümde bir adam gidiyor adam aniden sol tarafta park halindeki aracları sırayla boydan boya cizmeye başlamasın mı şok oldum şaşkınlığımı anlatana kadar adam 4 5aracın sağ taraflarını boydan boya cizmış koşarak yanına gittim ki ne göreyim adam yaklaşık 50 55 yaşlarında daha da şoka girdim be adam dedim yaşından başından utan dedim bu arada o bağırmalara karşı sokak sakinleri dışarı cıktılar aracları çizilen vatandaşlar çıldırdı adamı linç edeceklerdi bu seferde adamı korumaya calıştım adam yaşlı bu arada polis geldi adamı teslim ettik sonrası ne oldu bilmiyorum.çocuklar aracları çizerdi ama
yaşlı adamın yaptığı aklımdan çıkmıyor
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri