arkadaşlar başıma gelen bir olayı anlatayım.arabayı yıkarken ön panjur civarına fazla su tuttum.yıkama işlemi bittikten sonra arabayı çalıştırdım.yolcu airbag ı,benzin göstergesi ve bir kaç ışık daha yanık kaldı.bir kaç saat sonra araba kuruyunca arıza ışıkları söndü.başına böyle bir olay gelen oldu mu.
araç kuruyunca sorun çözüldüğü için pek önemsemedim,artık panjur a su tutmamaya dikkat ediyorum
bu arabada değil ama ,daha önce unom'da yıkamadan sonra yolda giderken 3000 devirde silkeleme yapıyordu,tofaş servisten biri konnektörü çıkartıp sildiktin sonra düzelmişti.muhtemelen sizde yıkarken nemlenmeden dolayı problem olarak ortaya çıktı.kuruyunca düzelmiştir
Hiç olmadı bende ama teşekkürler paylaşım için.
Ben, tekerleklere basınçlı su tutulduğunda abs uyarısı almıştım bir kere, 5-10km gittikten sonra sönmüştü, bunun dışında yıkama sonucu herhangi bir uyarı almadım...
Depo kağaını açtı basınçlı su tuttu,yeni benzin alana kadar kalitesiz yakıt uyarı ışığım sürekli yanık durdu,bir daha da depo kapağını açıp yıkamasına izin vermedim.
abı valla bnm aracımda yıkama sonucunda degılde bır gun boyunca karın ıcınde kaldı uzerındekı karlar erıyıncede 2-3 saat boyunca kalıtesız yakıt uyarısı verdı ama daha sonra gectı. dıkkat etmek lazım
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Sarı renkli motor bloğunu gösteren bir işaret,kitapçıkta da bulabilirsiniz.
hava girişini kontrol eden kapağı açık olarak sabitleyerek çalıştırdığımda yanmıştı mesela![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
yok abı bnm arabada yanan ısık o bahsettıgınız ısık degıl zaten surucu emnıyet kemerı uyarı ısıgının hemen altında.arac chek up yaparken yanıyor sarı bır ısık kovanın ıcınde su varmıs gıbı bı sekılservısı arayıp sordum onların bana verdıgı cvp dızel fıltresınde su var uyarısı seklındeydı.aynı sekılde aracın kıtapcıgındada baktım o ısarete karsılıgında dızel fıltresınde su var gorunuyor
![]()
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Bu uyarı bende kışın soğuklarda her sabah aracı çalıştırdığımda yanıyor ,motor ısındıktan sonra sönüyordu.Serviste soğukla ve yakıt kalitesi ile ilgili olduğunu söylemişti.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri