arkadaşlar, konu amacından sapmış sanırsam.. takılmışız bi yağ konusuna...
ne kadar yakıyorsunuz? ben ort. 0.16 ytl yakıyorum kmde? sizler?
arkadaşlar, konu amacından sapmış sanırsam.. takılmışız bi yağ konusuna...
ne kadar yakıyorsunuz? ben ort. 0.16 ytl yakıyorum kmde? sizler?
kendimi tanıtmak neden bu kadar önemli anlamadım arkadaşlar, 1999 senesinden beridir internetteyim ilk defa bu kadar önemsendiğini gördüm bi forumda
bende size sizin yazdığınız gibi bir cevap yazayım: topic'i açtığım mesaja bakın kısaca kendimi tanıttım zaten diğer bilgileri ne yapacaksınız?
kimse sana kaç yıldır internettesin diye sormadı kardeşim ne alaka.kahveye girmenin bile bir adabı vardırselamın aleyküm der girersin.daha ilk mesajda laf yetiştirmek yerine kurallar çerçevesinde hareket etsek daha iyi olmazmı.sen selam vermedin ama ben yinede hoşgeldin diyeyim.
arkadaşlar nasılsınız? umarım sağlığınız, haliniz vaktiniz yerindedir.. sizlerin müsaadesi olursa bi şey sormak istiyorum : kmde ne kadar ytl yakıyorsunuz?
yoksa önce kendimi mi tanıtsaydım? (kime neyse)
(ismim ve yaşım yazmasa anlayacağım
@mustafa :
dürüst mü? ne ilgisi var ? yoksa sizde yolda giderken birine kızdığınızda camı açıp ilginç laflar söyleyenlerden misiniz? öyle olmalı ki alışkanlık haline gelmiş; forumlarda bile alakasız söylevlerde bulunuyorsunuz?
çok merak ettim burdaki dürüstlük lafını neden kullandığınızı söyler misiniz?![]()
Konu eerku tarafından (11/04/2008 Saat 18:43 ) değiştirilmiştir.
Polemik yaratmak yerine sorunuzun cevabını almak istiyorsanız: https://forum.grandepuntotr.com/tekn...r-yakiyor.html
Lütfen bir soru sormadan önce, o konuya dair bir başlık olup olmadığını, "arama" butonunu kullanarak araştırınız.
Teşekkürler...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri