gp lerimizin ikinci el değerleri aynı segmentteki diğer araçlara göre çok daha düşük.çok fazla zararımız var ve ölü parasına gidiyor.arabalarımız dizayn itibariyle eğitimli insanlara hitab eden bir model ve bu arabayı alacak olanlar büyük ihtimalle internette inceleme yapıp öyle almaya karar veriyorlar diye düşünüyorum.
biz bu forumda araçlarımızın olumsuzluklarından çok fazla söz ediyoruz.acaba almayı düşünenlerin kafasını karıştırıyor olabilirmiyiz.
Net ile alakası olmayan o kadar çok insan varki, alakası olanlarında ne kadarı forumu okuyor ve etkileniyor cevabı çok zor bir soru. Gördüğüm karadırıyla otomobillerin fiyatları piyasada belirli bir yere zamanla oturuyor. Araç bollaşıp gözler alıştıkça, yeni modeller çıkıp beklentiler arttıkça fiyatlar etkileniyor. Arabanın bir yatırım aracı olma trendi artık sona erdi. Sıfır araba alıyorsanız en az 5 yıl binmek lazım diye düşünüyorum. 1-2 yıl içinde satıcam derseniz çok zarar edersiniz. Ben değer kaybının birazda markadan kaynaklandığını düşünüyorum. Arabamı 5.5 ay önce sıfır aldım aynı tarihlerde 2006 gp active dizel 28'binde 19.500'de alacaktım ama sağ ve solda boya olduğundan vazgeçtim, öğleden sonra 20.500'e başkasına satıldı, üstelik boyayı kabul ederek. Bu sıralarda da 20.500 civarlarında. Artık arabalarımızın fiyatlarıda belirli bir yeri buldu, forumla çok alakalı olduğunu düşünmüyorum.
Konu Genius tarafından (28/03/2008 Saat 10:21 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme
GP in mirror is faster than they appear !
ben ikinci el aldim. 2007 ekim de. dynamic 2006 model dizel 77 beygir.
kazasiz boyasiz.
23 250ye aldim.
koc indirimimde vardi. sifiri bana 27250 ye geliyordu.
ama ikinci el aldim. 4 bin ytl iyi para bence.
hem 2. el alinca araba cizilince ciz etmiyor insan. sifir olunca cocugu gibi oluyor neticede araba bu ama cidden cok uzuluyor.
aslinda duzgun bir 2.el sistemi olsa 2.eller daha cok para eder. ama insanlar hep birbirini kandirma pesinde,insanlarimiz birbirine guvenmiyor, durustluk pek kalmamis.
almanyada 2.el arac satislarinda sozlesme yapiyorsun mesela. satarken beyan edip soyledigin herseyi kagida dokuyorsun.yani araci aldiktan sonra sorun cikarsa satici suclanabiliyor.
ayrica yetkili servis raporu isteniyor saticidan. bu rapor olmadan satamiyor aracini.
servisde detayli rapor veriyor araca ne yapilmis ne edilmis vs.
arkadaslar zaten bizim arabalarımızın 0 km fiyatları da sınıftakı diger arabalara gore dusuk bu yuzden 2.elde arabalarımız biraz degersizlesiyor yanlısmıyım acaba?
haklı olabilirsiniz ama neden piyasa düşük anlayamıyorum.
ben arabamı 2 sene önce 33.000 ytlden sipariş wermiştim şu an sıfırı 40.000in üzerinde. satsam 27-28e satarım heralde ki bu karlı bi iş olmuş oluyor![]()
valla ben aracımı gecen sene 2007 de aldım..arac daha 9bın kmdeydı ve 2006 modeldı...bayıyı aradım sıfırı ne kadar dedım oda 29.500ytl dedı bende aracımı 21.500 ytlye aldım nerden baksanız 7 mılyar kar ettım..benım ıcın ıyı satıcı ıcın uzucu bır durum.
sımdı aracımdan cok memnunum lpgde taktdım zaten..allah nasip ederse 5 yıl daha bınerım sonra esıme dostuma verırım..
Evet arkadaşlar bende aracımı almadan önce Fiat'a karşı bir ön yargım vardı arkadaşım tavsiyesi ve puntodan bana detaylı bir şekilde söz etmesi üzerine böyle bir arabadan haberim olmuştu hatta benim aklıma şu eski kasa punto mu diye sormuştum arkadaşımda yok o değil diyip internetten göstermişti. bence Fiat yeni bir isimle çıkarmış olsaydı bu aracı daha önceden haberim olurdu. Bence eski puntoların bu araç üzerinde etksisi var
Bir kere 3 K apılı araç alacaksanız zararı peşin kabul etmeniz gerekiyor. marka, model farketmez. Türkiye'de böyle.
GP diğer markalardan bariz şekilde fazla değer kaybetmiyor. VW polonun 2. eli iyi, o da en fazla 1000-1500 YTL fark eder o kadar. Clio III ve Pug 207 de GP ile hemen hemen aynı derecede değer kaybına uğruyor. Tabi 0 kmsinin pahalı olmasını da düşünmek lazım. % olarak değer kaybını kastediyorum.
bi kere benim hep aklıma takılan bi mevzu var araç modifiyeli olursa fiyatıda düşüyor almak isteyenler sıkı pazarlık yapıyor bu aracın değişeni çok fazla kazalımı falan gibi sorular bu önyargıyı kaldırması lazım milletin o kadar para harcayıp yapıyoruz ama değeri düşüyor neden böyle oluyor?
kendi arabasının piyasasını düşük tutan markadan araba almayacaksın derler ama yaptık bir hata.şahsen ikinci eli düşük fiyatlarda olan bir markayı bir daha almam.
ben ekim 2007 de 2008 model sıfır 1.3 mj active aldım, daha önce ikinci el bakıyordum, 8.000 km de bir 2006 model vardı, 23.500 istiyordu, ortalama 22 ile 24 arasında degisiyordu ikinci eller, bayi ile pazarlık yapınca sıfırı daha makul geldi. performansı biraz düsük olabilir ama konforundan cok memnunum, su an ikinci eller ne kadar takip etmiyorum ama tüm ikinci el piyasasında durgunluk oldugunu duyuyorum, artık tüketim tercihlerimiz degisiyor, eskiler para etmiyor, birde ikinci el otomobil kredi faizlerinin biraz yüksek olmasını da unutmamak gerekir.
Konu Türker tarafından (28/03/2008 Saat 18:37 ) değiştirilmiştir.
bencede iyi satmışsın meraklısını bulmak lazım
arkadaşlar yorumlarını hepsini okuyamadım ama şunu söylemke istiyorum. ben arabayı ikinci el aldım ve pazarda arabayı alırken 2 tane daha müşteri geldi. ikinci eli gerçekten güçlü bi model arabalarımız
bir arabayı alırken mutlaka ikinci el değerinide araştırmak lazım.ben şunu anladım ki fiat ın,hele hele yeni çıkmış modellerinin ikinci eli yok.gp lerimiz gibi linea larında ikinci el fiyatları yerlerde .araştırmalarıma göre ikinci eli en iyi iki araba var.bunlar vw golf ve opel astra.bundan sonra tercihim bu modeller üzerine olacak.
40'a aldım 2007'de 25'e versem belki gider.
Multijet Emotion 1.3 16V 90Bg.
ben sahsen hata yaptıgımızı dusunmuyorum gp alarak ben sahsen cok mutluyum insanlar cok farkı yaklasıyor puntoyabide soylede bir sey var 2.eli yuksek olan arabanın 0 km side yuksek oluyor sonucta 2.elleri yuksek olan markalar belli 0km fiyatlarıda belli tabe herkesin dusuncesine saygı duymaktan baska birsey yapamayız
![]()
Parası olmayıp araba almak isteyen veya parası olduğu halde arabaya fazla para bağlamak isteyen insanlar genelde 10.000 ytl ye kadar olan araçlara rağbet ediyor. Bu kesim markalara karşı önyargılı davranmıyor çünkü çok fazla alternatif yok veya yedek parça fiyatları tercihlte bulunmakta etkili oluyor. Çıtayı 20.000 ytl nin üzerine yükselten ikinci el alıcı sayısında zaten belirgin bir düşüş oluyor bu kesimin bir kısmında ise fiata karşı önyargı var, bunlar birleşince talebin azlığı karşısında fiyatlar istenilen seviyeden aşağılara inmesi kaçınılmaz oluyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri