burayı bir inceleyiniz
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...bart+izolasyon
Bu yalıtımı yaptıran biri varmı memnun mu die sormak için açtım başlığı yaptırmayı düşünüyorum ama istedikleri para düsünündürüyor beni. Yaptıran varsa tecrubelerinden faydalanmak isterim???
burayı bir inceleyiniz
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...bart+izolasyon
Benim bir önerim var oda motorun altına multijetlerimiz için yapılan plastik bir malzeme bunu yaptıgınızda motor sesi biraz azalıyor ve iceriye su camur v.s daha az giriyor. Ayrıntı isterseniz resim v.s gonderebilirim.Pm atarsınız.
bu plastik parça benzinlilere oluyo mu ya. bazı yerler oluyo diyo ama müslüm abiden öğrendiğime göre dizel için orjinalmiş bu olay. benzinliye taktıranları hatırlıyom gibi. taktırsak nasıl olur acaba.
benzinli modellere olmuyor arkadaşlar bu konu forumda çok tartışıldı hatta yaptıranlar gidip söktürdü. Sadece dizellere uygun üretilmiş o parça bu yüzden takarsanız uyumsuzluk olabilir.
Türkiyedeki yolların hali belli.İzolasyonda belli bir yere kadar.Gerisi boş!
can kardeş bi sorunun var mı peki. uyumsuzluk olarak falan
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri