Walla süper benzetme hocam bu böceğe ancak bu kadar güsel yorum yapılabilirdiBunu çizip tasarlayıp kabul ettirene helal olsun
![]()
Alfa Romeo JUNİOR dün tofaş otoparkında gördüm. Yanına yanaştım inceledim. Bana küçük gibi geldi sanki biraz. ama görnüşü güzel.
Evet
Ya gp gercektende bağımlılık yapıyor. Daha evvelde defalarca gp gördüm. ama artık huyunm değişti. Tofaş geliyorum. par yerindeki bütün gpleri incelemeye başladım. Öyle böyle değilm ama içine dışına etrafını felan dolanıyorum. Benden kıllanmay başladılar gibi geliyor. Her gelişimde güvenlik bakıyor hemen benim tarafıma doğru.
sonbaharda çıkacak olan yeni polo esas oğlan olur kanımca.
a1 ve alfa romeo rakiptir ama onların satış adedi bizimkinin 10 da 1 olur fiyatları itibariyle. Aile içinde bazen a3 ya da 2010 astra gibi konuşmalar geçiriyoruz sonra arabama haksızlık ettiğimi düşünüyorum en güzeli bence yine punto.
selamlar, fiatmı??? 2009 model puntom var ama kimseye tavsiye etmiyorum. sıkıntılı...
ne sıkıntısı var.derdini anlatmayan dermen bulamazmışbelki yardımcı olabiliceğimiz bir şey vardır
allah puntoyu yaratandan razı olsun
İYİKİ VARSIN GARNDE PUNTO
punto kadar az yakan dizel araba yok goruntude yan bassalaar bile yakitta solda sifir kalirlar bence.
Yeni polo gerçekten çok güzel ancak; daha önce de gidip bakmıştım eski kasasına Punto almaya karar vermek üzereyken abs bile opsiyoneldi malzeme kalitesi de çok basitti veya kaliteli olsa bile basit duruyordu, şimdiki kasasına baktım çok güzel bir araç yapmışlar ama sadece tek donanım seviyesinde satılıyor. Opsiyonel hiçbirşey yok bu yüzden yine yeniden Punto![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri