Arkadaşlar teyp kodunu bulamayanlar için güzel bir program servislere para kaptırmayın 4 rakam için buyurun bilgi paylaşınca çoğalır
tesekkürler
bu program nasıl kullanılıyor
Programa baktım, program herhangi bir kurulum gerektirmiyor. Teybinizin arkasındaki BLAUPUNKT GMBH Made in ...filanca yazan sol tarafındaki kodun son kısmını programa gireceksiniz.
Örneğin seri numaranız: 815BP829782368877 olsun, programa girmeniz gereken rakamlar ise, harfli kısımın sağında kalan 12 rakamdan oluşan bölümden 1. ve 5. rakamı yazmadan 10 rakam olarak 2972368877 şeklinde girmeniz. Bu serinin kodu örneğin 4145. Aşağıdaki resimlerde mevcut.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
kurmaya çalışıyorum kurulmuyor zip dosyalasından dosyaya aktarıyorum . iki tane beni oku var . bir adet uzun bir numara var onun altında uzun bir numarA VAR
OK SAGOL Tesekkür ederim
deneyen varmı çalışıyormu virüs felan olmasın iş bilgisayarına indireceğim sonra sıkıntı yaratmasın
slm arkadaşlar bende Bosch marka çıktı teyp kodu nasıl alabilirim
Program çalışıyor benim teyp kodunu bu programla buldum blaupunkt BP le balşayan numaraları yazınca kodu verdi yalnız 1.ve 5. numaraları yazmıyorsunuz yukarıda belirtmiş arkadaş programı açıp BP_Peug_Alfa_Fiatı yazan yeri açın açılan yerin üstüne enter s/n yazanyere bp le başlayan numaraları girin calculate yazan yere basın 4 rakam çıkacak kodunuz bulundu
not:bosch marka teyple denemedim olur mu bilmiyorum
Konu sen69 tarafından (28/01/2016 Saat 09:56 ) değiştirilmiştir.
denedik ama olmuyo verdigi kodlar yardimci olabilecek varmi
emeğine sağlık işin rast gitsin yıl oldu 2019 çalışıyor programın
arkadaslar bende fiat punto teyp kodu lazım bu program uymadı nsıl kodu bulabilirim
hocam bende punto evo tep var bu programdan alıgım kod calısmadı nasıl kod bulabilirim
delphi marka teyiplerin kodlarını piyasa da bulamazsınız. servisten / çağrı merkezinden talep etmeniz gerekiyor
tesekkür ederim
Bu konunun ilk mesajında program mevcut: https://forum.grandepuntotr.com/gene...tml#post983088
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri