Benim araçta böyle bir problem yok 75 lik ama yokuşta vs bayıldığını hiç görmedim mutlaka bir şey vardır yazılım işine sıcak bakan biri değilim.
İstanbul içi yazılım yaptırabilcegim önerdiğiniz yer varmı?
aracım 1. viteste dahi yokusta bayılmaya basladı turbo ve turbo hortumları debimetre vs hepsi yapıldı egr temizlendi ama yok heralde aracın gücü bu
Benim araçta böyle bir problem yok 75 lik ama yokuşta vs bayıldığını hiç görmedim mutlaka bir şey vardır yazılım işine sıcak bakan biri değilim.
neyden kaynaklı olabilir EGR Temizlendi Manifold değişti turbo revize edildi, akış metre, map sensörü temizlendi,
ama aracımda 17 inc 205 45 17 ebatta jant lastik var etkisi olabilir mi?
Lastik ebatının bayılma yapacağını pek sanmıyorum ama mutlaka bir şey vardır. İstanbul'da iyi ustalar var forumda aratın bulursunuz. Benim aracımda böyle şeyler yok. 1.3 Euro-5 S&S 75HP lastik olarak 185*65*15 var
75hp avuç kadar motor. 17lastik ve 205 taban bence aşırı olmuş. Zira 15lastikli bi punto sizi kalkışta özellikle çok rahat geçecektir. Fizik kurallarına göre![]()
Power box taktırmanızı öneririm. Elimde bir adet var.
Turbo hortumlarında kaçak olabilir. Ben fire motor kullanıyorum ama turbolarda kaçaklardan dolayı performans düşüklüğü yaşandığına ilişkin konular olduğunu hatırlıyorum. Yazılım ayrı bir konu. Eğer kaçaklar varsa sağlıklı bir yazılım yapamayacağınız gibi beklediğini performansı almanız da güçleşir. Geçmiş olsun.
Ölüm Gaz Pedalına basan ayakta, hayat direksiyonu tutan kollardadır. Bunun eğlencesi ise ölümüne basıp hayata tutunmaktır...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri