Alıntı Grejuva35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar aracı 83.500 liraya aldım Modeli 2011 yazmayı unutmuşum kusura bakmayın.

City gayet güzel çalışıyor herhangi bir sorunu yok arıza ışığıda yanmadı hiç

Yarın gündüz vakti fotoğraflarını paylaşacağım ilk aracım olduğu için çok heyecanlıyım fikirlerinize ve yapılması gerekenler konusunda tecrübelerinize ihtiyacım olacak.
Aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız, keyifle ve ağız tadıyla kullanmanız dileğiyle. Puntolara pek çok modifiye işlemi yapılabiliyor. Herhalde bu konuda en zengin menbaanın forum olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Ben 7 yıldır kullanıyorum aracımı. Benim açımdan hayati derecede öneme sahip birkaç ilave yaptım. Hız sabitleyici, kol dayama ve teyp için aux-bluetooth modülü yaptırdım. Hız sabitleyici uzun yolda muazzam bir konfor sağlıyor. Aracınız için neler yapabileceğinize dair forumda çokça paylaşım var zamanla incelersiniz. Ancak her daim en fazla dikkat etmeniz gereken husus, aracınızı mutlaka işinin ehli ve tecrübeli ustalara teslim etmenizdir. İşinin ehli olmayan birileri aracınızı bilinçsiz biçimde kurcalarsa canınız çok yanar ve başınız ağrır. Hayırlı olsun tekrardan.