Ruhsattaki kw değerini yaklaşık 1,34 ile çarpmanız gerekir. O da 73-75 beygir arası bişey yapar. Yanılmıyorsam 75 beygirler 5 vites, 90 beygirler 6 vites diye hatırlıyorum.
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım 2011 evo aracımla. Perşembe günü almaya gideceim kısmetse kaporasını verdim. Sizlere bir sorum olacak. Tramere şasiden sorgulama yaptırdım ve gelen mesajda **5566 sasi nolu FIAT GRANDE PUNTO 5K 1.3 M.JET (90) ACTİVE yazıyor. Bu 90 beygir gücünümü temsil eder yoksa bir kalıp mı ? Ruhsatta 55KW yazıyor motor gücü. Muallakta kaldım 75lik mi 90 lık mı diye. Ayırt edici bir detay varmıdır ikisi arasında?
Ruhsattaki kw değerini yaklaşık 1,34 ile çarpmanız gerekir. O da 73-75 beygir arası bişey yapar. Yanılmıyorsam 75 beygirler 5 vites, 90 beygirler 6 vites diye hatırlıyorum.
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Motor ecusu üzerinde hp olarak yazıyor olması lazım.
Siz 90 hp diye mi satın alıyorsunuz. Hesaba göre 75 hp. Sistemde hatalı gösterebilir. Ruhsat önemli. Dediğim şekilde motor ecudan bakın kafanız rahat olsun.
2008 modelini sattığımda hem noterde hem araç ruhsatında 90Hp yazıyordu ama araç 75'lik ti. Sanırım kafalarına göre yazıyorlar.
https://www.vindecoderz.com/EN/Fiat
Şaseyi burada sorgulayın. Her detay var.
Benimde ruhsatta mesela 75 kw yaziyor normalde 55 kw yazmasi gerekiyor yanlis yazilmis degistirmek isterseniz 150 tl gibi bi fiyata degistiriyorlar bende degistirmedim. Boyle seyler olabiliyor ruhsatta da yanlis yaziyor olabilir
Hepinize çok teşekkür ederim bilgilendirme için
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri