Öndeki araçtan egzoz duman veya buharı yanıltmış olabilir belki.
Selamün aleyküm arkadaşlar Aracım yeni grande punto tjet alalı 1 hafta kadar oldu araç kırmızı ışıkta beklerken birden aracımın kaputundan dumanlar geldi inip baktığımda hiçbir emare yoktu hiçbir şekilde arıza lambası da yakmadı araç fakat araç yeni aldığımdan dolayı huyunu suyunu bilmediğim için ustaya götürdüm fakat ustada hiçbirşey bulamadı sıkıntı nedir acaba bilgisi olan varmı arkadaşlar acaba bi de servise mi götürmeliyim yardımcı olabilirseniz sevinirim
Öndeki araçtan egzoz duman veya buharı yanıltmış olabilir belki.
İnşaallah dediğin gibidir kardeş yoksa kesin bi arıza verirdi galiba
Aynen bikaçgün dinleyin bakalım ama usta bakmış sen bakmışsın göstergeler normalse kesin başka bişi var![]()
kablo yanığı kokusu varmıydı
Yok kardeşim harhangi bir kokugelmedi
Üstad aynı sorunla ben de karşılaştım. Mazot hortumunun motora bağlantı yerinde çatlaktan dolayı ufak bir sızdırma varmış. Özellikle soğuk havalarda Motorun sıcaklığıyla kaçak mazot duman yapıyordu.
Kardeş benim3araba benzinli farkedermi bilmiyorum ama eğer böyle bi kacak varsa araç fazla yakarmı sanki benim araba fazla yakiyor . Tabi benim araç tjet 1.4 120 hp ama genede fazla yakıyor gibi geliyo bana tabi bi ustaya sorup baktırmak lazım
Eyvallah hocam
Radyatörde kaçak var ise sızıntı vs yapıyordur oda soğuk havalarda duman yapar benim 1.3 mjet kaçak var radyatörden bendede ara ara duman cıkıyor
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Soğuk havadan kaynaklıdır yoksa Arıza lambası yanardı veya bir arıza verirdi
dizel aracımda enjektör kaynaklı böyle birşey vardı. büyük bir problem değildi, enjektör gevşek kalmış, sıkıldı bitti problem.
2011 EVO DYNAMIC 1.3 MULTIJET 75 HP (5K)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri