Alıntı volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
her konuya hemen cvp verilmeyebilir.

30000-40000 Tl ye alacağın dizel araç 150000 Km den aşağı olurmu bilemiyorum. Şimdi siz bu araçla her ay 15000km den bahsediyorsunuz. Yani 20 gunde bir yağ değiştirceksiniz. Bir senede 200000 km bahsediyorsunuz.

Alacağınız araç dizel ise bakım geçmişi önemli. Enejektör -mazot pompası-triger seti- debriyaj seti - turbo durumu çok önemli. Bunların değiştimi bakımları yapıldımı yapılmadı ise sizin bunları yaptırmanız lazım.

Önden kazalı araç alınırmı bunu exper söyleyecek. Şasesi eğik araç - aırbag açmış araca ben yanaşmam. Zira aırba açan aracta sonrasında kronik olarak arıza kodları vs ile çok uğraşıyorsun.

Bunun dışında kronik olarak aırbag çatlağı sorunu var ama tamriri makul fiyata yapılıyor. Onun dışında en önemli si elektirikli direksiyon arızası onunda tamiri yapılıyor. Bunlar kronik iki sorunudur.

Ayda 15 bin yazmışım hatalı olmuş ben senede 15 bin km demek istedim. 150 bin ile 200 bin km arası bir araç bakıyorum bende

Exper konusunda önerdiğiniz bir kurumsal firma var mı?

Bakımları yapılmış,airbag açmamış önden kazası olmayan bir araç bulup ekspertiz yaptırmalıyım

Peki o saydığınız bakımlar ne kadar tutuyor ?