Cevap: Grande Punto&Evo Donanım Paketleri ve Üretim Yılları
Alıntı:
arenas Nickli Üyeden Alıntı
Hepsinde olabilir hocam. Egeada bile olabilir .Kilitlenme demeyelim de birden ağırlaşma diyelim.Genelde anlık direksiyon uyarısı vererek başlar(kırmızı direksiyon simgesi).Alacağınız aracı servis bilgisyarına bağlatıp daha önce bu hatayı vermiş mi,değişim yapılmış mı öğrenebilirsiniz..Yaş olarak eskiye gittikçe arıza çıkarma olasılığı artıyor.Servis dışında dışarda da halledilebiliyor,Hakem direksion var İstanbulda,garantili tamir yapan.
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bilgiler için tşk. Araç sahibi tanıdıktan aldım diyor bende de böyle bir hata olmadı diyor ki kendisine güvendim çünkü sargı olayında kendi anlattı dünde gitti yaptırdı.. Bismillah deyip Alıcaz sıfır almıyoruz sonuçta birşeylere ok dicez
Cevap: Grande Punto&Evo Donanım Paketleri ve Üretim Yılları
Alıntı:
arenas Nickli Üyeden Alıntı
Rica ederim.Bende de 2011 grande var.Boş paket(ti).Bagaj lambası bile yoktu:(
7 senedir dolduruyoruz içini-dışını:))
O yıllarda yeni model olan Evo ya önem verildiği için Grandeler(elde kalanlar) daha çok filo aracı olarak satılmış.Sürücü kurslarında falan cam tavanlı grandelere denk gelmek mümkün.Bazı grandelerde ise stil paket(ismini tam da hatırlayamıyorum) sis farlı,gri panjurlu,kapı kolları ve aynaları gövde rengi boyalı modeller de mevcut.
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Herkese merhaba
Bende punto alma eşiğindeyim usta boş demişsin 2011-2012 araştırıyorum ne kadar boş bu araçlar :) 2012 gp 1.3 multijet araç cok temiz arac buldum ama boş olması biraz caydırıyo. 2 hava yastıgı klima ön iki cam otomatik city direksyn bunları duydum baska buda var dediğimiz ne var. Sitede yeniyim yanlıs kusurlu yazdıysam kusura bakmayın. Şimdiden teşekkürler