1 Nolu kart Bastırılsın
2 Nolu kart Bastırılsın
vadi bilgileri ulaşanları eksiklerini belirterek bi liste yapabilirmisin.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
bende bi yollyıamadım aklımda ne zmndır akşma yollıyım bari![]()
Demon Driver|Damien|
vadi abi ben senin grandepunto olan mailine attığım zaman gönderilemedi iletisi alıyorum eğer hotmail hesabın aktif ise bilgilerimi o hesaba yollayım
Peki bu kart için herhangi bir ücret yollayacak mıyız? Yollayacaksak hesap no vs. yollarsınız değil mi?
Kerem GÜLTEKİN (Padawan-tr) / kerem@grandepuntotr.com - padawantr@yahoo.com
neler gerkelı olcak bu kart ıcın bılgı ne ıstenıyo?
ne zman ve nasıl temın edebılıcegız bu kartları ve nasıl bısey basılacak acaba ?
vadi arkadaşım, az önce email ile gerekli bilgileri gönderdim...
Kerem GÜLTEKİN (Padawan-tr) / kerem@grandepuntotr.com - padawantr@yahoo.com
bence 2 nolu kart kesınlıkle ama ben uye nomu bılmıyorum arkadaslar nerden nasıl ogrenıyoruz?![]()
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
simdi yolladım bılgılerı ama resımde kararsızımbunun ıcın yanı degıstırmek ıcın yıne 10 subata kadar vaktım var sanırım?
dedıgım gıbı uye numaramı bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırm..
Ozan bunu açıklamıştı
Kendi isminin üzerine tıkla--açılan pencerede üyelere açık profil bilgilerine tıkla--internet browser ında satırın sonunda numara var--o senin üye numaran![]()
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
![]()
ok,eyvallah![]()
vadi ben gonderdim ama bi sorun yoktur umarım geldi diimi benim mailim
Gönderdim bilgileri bende... Eksik bisey varsa haber edersiniz..Herkese çabaları için teşekkürler.
Bu nasıl
![]()
son hali efsane olmuş ama tek bi öneri gökhan yazan kısım yani ordaki veriler kırmızı yada başka bi renk olsa daha ii olur çünkü arkadaki logoyla boğulmuş biraz 8O (yada sarı olsa dahada süper olur tabi)
Demon Driver|Damien|
Ön ve Arka Yüz.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri