gökhan pazargünü buluşmaya gelemessem bizim oralara yine yolun düşerse senden alabilirim. ama büyük ihtimal gelmeye çalışcam
Printable View
gökhan pazargünü buluşmaya gelemessem bizim oralara yine yolun düşerse senden alabilirim. ama büyük ihtimal gelmeye çalışcam
Alpcak - ANADOLU
- AVRUPA Pazar akşam elden alacak.
AWD- AVRUPA Bende kalacak daha sonra alacak.
Bgrays- AVRUPA
Caglar - ANADOLU Carrefoura Gelecek.
ceycaz
CivcivX- AVRUPA
Demirhan
Emre- AVRUPA
Erdem53- ANADOLU
- ANADOLU
Flu- AVRUPA
gigi
Kadoku- ANADOLU Carrefoura gelecek
KARAGÜMRÜKLÜ
Kkaan- ANADOLU Carrefoura Gelecek
Lewent
lithium
Maviş- AVRUPA Halihazırda kartı elinde :)
Mehmet D- AVRUPA
Oracle- ANADOLU Carrefoura Gelecek
Serhate- AVRUPA
- ANADOLU (E ben dağıtıcam zaten)
abı mavıs bızım tarafı mı dagıtacak ?
gelir dağıtırım o tarafı ona göre şışşş
:D aman abi :D
"" ben de Awrupa yakasındayım ahpap... Anladığım kadarıyla benim kart "maviş" te! Özel' den görüşelim olmazsa, belki birini yollarım o tarafa.
https://i73.photobucket.com/albums/i222//kartlar-1.jpg
Arkadaşlar Dün akşam Maviş sürpriz bir şekilde Anadolu yakasına geçti. Bende ondan tüm kartları aldım. Bu arada kartlar süper olmuş. Çok karizmatik duruyor. Hiç öyle okul kimlik kartı gibi olmamış. Gayet profesyonel. Şimdilik plan şöyle görünüyor. Burada bu gün bir liste oluşturalım. Avrupada oturan arkaşaları belirleyelim. Bende onların kartlarını Pazar günü Çağlar'a vereyim. Çağların işyeri Karaköy'de Perşembe pazarında. İsteyen arkadaşlar iş saatinde orada isteyenler Çağlarla ayarlayıp bir yerde buluşup alabilirler. Şimdilik Saat 12:00 da Kozyatağı Carrefour da olacaklar aşağıdaki gibidir. Bu arada bendeki kartları P.tesi kargoya vericem. Hafta sonu karışıklık olmasın diye. Adres göndermeyen göndersin.
Alpcak (Gün içinde benden alacak-Carrefoura gelmeye çalışacak)
- AVRUPA Pazar akşam elden alacak.
AWD- AVRUPA Bende kalacak daha sonra alacak.
Bgrays- MAVİŞ TE
Caglar - ANADOLU Carrefoura Gelecek.
ceycaz
CivcivX- AVRUPA
Demirhan
Emre- MAVİŞTE
Erdem53- Gün içinde Benden Alacak.
- Carrefoura gelecek
Flu- AVRUPA
gigi
KARAGÜMRÜKLÜ
Lewent
lithium
Mehmet D- AVRUPA
emeği geçen herkese teşekkürler
abi eline emeğine sağlık süper olmuş
gerçekten emeği geçen herkese bende çoookk teşekkür ederim,harika bir ahenk içersinde hergeçen gün daha güzel oluyor,sıra geldi büyük bir buluşmaya...
aha ortadaki benim :D elinize emeğinize sağlık gerçekten çok güzel gözüküyorlar ama asıl iş şimdi başlıyo bu kartların bi işe yaraması lazım servislerle oto aksesuarcılarla konuşup bu kartlara özel indirim anlaşması yapılması lazım
Gerçekten kartlar çok güzel olmuş emeği geçen herkese tekrar teşekkürler
emekleriniz için çok teşekkür ederiz..
Ewet, güzel görünüyorlar :ok: emeği geçenlere teşekkürler...
süper :) çok beğendim, tekrar ellerine sağlık Gökhan, ben de Çağlardan alabilirim iş yerimiz yakın, ya da Yıldıraya da verebilirsin. Pazar çalışmasaydım kesin gelirdim.
FLU Yıldırayla az önce konuştum. Vana gidişi Pazara alınmış. O yüzden onunkini de seninki ve Serhatınki ile Çağlara vericem. Bu arada Avrupa da kimlerin oturduğunu hala netleştirebilmiş değiliz. Yarın çalışmıycam. O yüzden bu gün liste belli olursa sevinirim. (Eve İnternet bağlantısı kurmadım.) Ona göre Çağlara veriyim kartlarınızı .
Alpcak (Gün içinde benden alacak-Carrefoura gelmeye çalışacak)
- AVRUPA ÇAĞLARDAN ALACAK
AWD- Bende kalacak daha sonra alacak.
ceycaz
CivcivX- AVRUPA
Demirhan
Erdem53- Gün içinde Benden Alacak.
- ANADOLU Carrefoura gelecek
Flu- AVRUPA ÇAĞLARDAN ALACAK
gigi
KARAGÜMRÜKLÜ
Lewent
lithium
Mehmet D- AVRUPA
Tamamdır öyle yaparız :)
Gökhan abi o nasıl bir karizmadır yahu,eline emeğine sağlık birader...
emeği geçen herkese teşekkürler kartlar gerçekten çok güzel görünüyor.
Benden kartları alacak arkadaşlar bana özelden adreslerini gonderirse benim servis arabalarım var 2 ad, gün icinde ist anadolu ve avrupa yakasını dolaşıyor, uygun adresler olduğu taktirde bu şekildede bi dağıtım söz konusu olabalir????
çağlarcım, benimkini, hülya ve serhatınkini anadolu ajansına gönderebilirsin.
zarfın üzerine grandepunto üye kartları yazar ve medine taşdelen adına nuruosmaniyedeki anadolu ajansına gönderebilirsin.
teşekkür ederim.
Pazar Günü Saat 12:00 de KOZYATAĞI Carrefour da olacağım. Cep : 0533 211 17 26 henüz liste oluşmadığından beni o saate kadar arayan arkadaşlara kartlarını vericem. Diğer arkadaşlar CAGLAR ile temasa geçebilirler.
İkinci bir liste oluşturuyorum. 10-15 kişi toplanırsa ikinci parti kartlarımızı bastırabilirim. Bana fotoğraf yollayın.
Ben nasıl alabalirim Gp kartımı c.tesi 5 den sonra veya pazar günü zamanım olur. Avrupa yakası buluşma gibi bi şey kart dağıtım için söz konusumu benim adres: Küçükçekmece-Halkalı dayım arkadaşlar...
selam...özelden adresimi gönderdim..pazartesimi kargoya vereceksin?
ellerine saglık kartlar çok güzel olsun...
Bugün birde kartlarıda alacaktık değil mi ?
SÜPER :bigdance2: :bigdance2: :bigdance2: :bigdance2: :bigdance2:
Serhat SİPAHİOĞLU
Umut ERGİN
Yaşar KANBER
Yaser YILDIRIM
Ali KemaL METİN
üye kimLikLeriniz bendedir. bir şekiLde irtibat kuraLım.
kardeş kargoyla gönderebilir misin????
Kartımı aldım çok güzel olmuş eline sağlık gökhan
İSTANBULDA Kart Dağıtımı Yaptım. Kargo ile isteyen arkadaşlar bana adres atsın. Bu gün göndereyim.
https://i73.photobucket.com/albums/i222//IMG_0674.jpg
Soldan sağa ;
- Alpcak - Kadoku - Oracle - Kkaan - Caglar - Karagümrüklü - Baracuda
https://i73.photobucket.com/albums/i222//IMG_0660.jpg
Arkadaşlar 69 adet Kartı bastırıp dağıtımlarına başladık. İkinci bir liste oluşturup (10 kişi faln yeterli bastırmam için) baskıya geçelim tekrar diyorum. İsteyen arkadaşlar bana fotoğraf yollasınlar. Ben ufak bi liste yapayım. Paraları artık Ozzy ye yatırıyorsunuz. Hadi bakalım, Kart isteyenler ikinci fırsat günleri başladı.
Eline sağlık Gökhan, güzel olmuş kartlar!
Bu arada kart işine lütfen ilgi gösterelim arkadaşlar! Dünkü buluşmada Saim Bey (Y.Mahalle Birmot-Şube Müdürü), Türkiye'deki tüm Birmot'larda, kartını gösterenlere indirim yapılması için çalıştığını söyledi!..
herkese selam,
Ben bu kart işine çok geç bakabildim, youndum kusura bakmayın arkadaşlar. son olarak karar verilen kartın linkini atabilir misin ? formun canı çıkmış 16 sayfa olmuş ilk 5 sayfayı okudum ama bitecek gibi görünmüyordu, ben de anlamsız sorular sormayım diye linki alıyım diyorum. ama yine de bikaç anlamsız sorum var, ücret ne kadar ve hangi hesaba yatırılıyor. bir de kan grubu ilk sayfalarda atılan linkte birinci kartta göremedim, yazacak mı? son soru kart arabanın renginde olabiliyor mu yoksa sadece fix kart mı? ikisi de uyar sadece araba rengi biraz daha hoş olur gibi geldi ama eğer bir fikir birliği varsa ben kıllık yapmam, uyarım.
Saygılar.
13. sayfada aşağılarda kartın bitmiş hali var. Ödemeler imzamda yazan adrese gidiyor. Tek yapacağın fotoğrafını @grandepuntotr.com a yollaman
Aşağıdaki listeyi Kargoya verdim. Yarın ellerinde olur. Mümkün mertebe yerimizde olmaya gayret edelim.
1- Kaan KAYA
2- Ahmet Gündoğdu - Tekirdağ
3- CEyhun Sel - İst
4- CAn Gökçe - Gebze
5- Mehmet ATLI - Kadıköy
6- Vedat Ulaş - Adapazarı
8- Emre Ayvaz - Eskişehir.
9 - M. Bülent Atasoy - Antalya
10- Demirhan Demirbağ- İst
11- Umut Somyürek - Denizli