ahmet abi ankaradayım burada işler çok yoğun koşuşturuyorum geldiğimde uğrarım :)
Printable View
izmirinkiler brvhgt ye lütfen.
pazar buluşmaya yetişecekmi..
Eline sağlık gökhan hayli uğraştırdı bu iş seni :) Ama sanırım değecek. Kartlarımızı boynumuza asıp gezeriz artık :))
Buluşma fikri güzel, ama bu pazar nöbetçiyim, bi şekilde alırım senden. Ya da buluşma kesinleşir ve Yıldıray da orda olursa ona verirsin ondan alırım.
Bu arada havalar güzelleşsin puntolarımızın doğumgünlerini açıkhavada piknik şeklinde kutlayalım artık :bigdance2:
slm;
GP kartı ile ilgili bilgi alabilir miyim?
ben sitenize yeni üye oldum ama yeni üyelerde gp kartı alabiliyorlar mı?
arkadaşın dediği yerden üye numarama bakmak istediğimde bana
This user has not registered and therefore does not have a profile to view.uyarı hatası veriyor.
yani kayıtlı olmadığımı ve profilim olmadığını belirtiyor
üyelik için artı yapmam gereken birşey var mı?
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
uye numaran 440 usta ..
Gökhan emegin için teşekkürler..İnşallah bizimkiler 11 Mart Ankara buluşmasına yetişir
https://i73.photobucket.com/albums/i222//liste4-1.jpg
Ankara buluşmasına yetişecek. Ben baskıya gönderdim, Maviş yarın sabah gidip alacak kartları. Ankara'ya ve İzmire gönderecek. Diğer iller ile İstanbul da hafta sonu bana gelecek. Ben Pazar günü bi dağıtım düşünüyorum. Kozyatağı Carrefour civarında. Buluşarak alamayacak olanlar ve diğer illerdeki arkadaşlar bana adres gönderirse sevinirim. Henüz para göndermemiş arkadaşların kartlarını da gönderiyorum. teslim alırken şehir başkanlarınıza verirsiniz onlar da bana ulaştırırlar. Banka işleri ile çok haşır neşir değilseniz 5 YTL göndermek gerçekten problem olabiliyor, Farkındayım. Kasmaya gerek yok. Tüm kartların parası ödendi. Henüz göndermeyen arkadaşlar yavaş yavaş gönderebilir yada dediğim gibi kartı alırken elden verirler.
Gökhan kart dağıtımı ile ilgili son gelişmeleri bana bildirirsen çok sevinirim.
cepten msj atarsın :)
Abi maviş alıcak yarın sabah. (Şu anda kartlarımız bitmiş.) Yarın sabah arabasını servisten alıp maslaktan alacak kartları. Ben hafta sonu mavişten alıp dağıtıcam. Pazar günü kozyatağı carrefour da olur heralde. .
"Ben Pazar günü bi dağıtım düşünüyorum. Kozyatağı Carrefour civarında."
saat kacta ?????
:)
Saat 12:00 iyi...
ok.........
orda olucam, 12,00 iii bi saat....
O vakit kesinleştirelim. Yarın Maviş Maslaktan alıcak kartları ve Ankara -İzmir i gönderecek. Bana da İstanbulu C.tesi verecek. Pazar da ben Koz yatağı Carrefour da 12:00 de gelen arkadaşlara elden kartlarını dağıtıcam. Gelemeyecek varsa adresini atsın bana kagolayayım.
Gokhan Ben Mersindeyim Abi Ya:d
Izmir Yazmissin..
Adres Istersen Iletiyim..?
yada kartımda ızmır yazsın ama mersıne yollasın lutfen gokhan eger oluyorsa?
gökhan ben yalanım biliyosun nası yapıcaz o işi ?
gökhanım, şayet carrefoura gelemezsem akşama doğru sana uğrar ve alırım.
telefonlaşırız.
Şifre aldım ama işbankası internet şubesi ile başım belaya girdi.Bİgilerim doğrulanmıyor işlem yapamıyorum.Parayı Gökhan a ulaştırabilecek iş bankası hesabı olan bi dostum varsa ben daha fazla kafayı yemeden yardımcı olsa ben ona havale yapsam.o iletse uyar mı?erdi falan iş bankasıydı hesabın;)varsa yardımcı olacak hesap numarasını bildirsin dostlarım
https://i73.photobucket.com/albums/i222//DSC00184.jpg
https://i73.photobucket.com/albums/i222//DSC00183.jpg
Arkadaşlar fotoğraflarda pek iyi görünmüyor lakin Maviş pek güzel olmuş dedi. Ankara ve İzmir yola çıktı kargo ile. Pazar günü saat 12:00 de Kozyatağı Carrefour da olanlara elden dağıtım yapılacaktır. Benim Tel: 0533 211 17 26
Selam
İstanbul da Avrupa yakası için birşeyler yapabilirmiyiz yani kart dağıtımı için
karşıya hem biraz yabancıyım hemde uzak bi fikriniz varmı acaba...?
Teşekkürler....
Arkadaşlar Avrupa yakasında dağıtması için bi gönüllüye ihtiyaacımız var. Şu anda kartlar Mavişte ama maviş hafta sonu müsait olmayacak. Kaan ve Yıldıray da müsait değil. Bir cengaver arkadaşın Mavişten kartları alıp avrupada düzenleyeceği ufak bi buluşmada dağıtması laızm. TAbi avrupada kimler var isim belirtirsek iyi olur.
gökhan abi bana kargo ile gönderceksiniz dimi?
nezaman adres vereyim?
Alpcak - ANADOLU
- AVRUPA
AWD- AVRUPA
Bgrays- AVRUPA
Caglar
ceycaz
CivcivX
Demirhan
Emre- AVRUPA
Erdem53- ANADOLU
- ANADOLU
Flu- AVRUPA
gigi
Kadoku- ANADOLU
KARAGÜMRÜKLÜ
Kkaan- ANADOLU
Lewent
lithium
Maviş- AVRUPA
Mehmet D- AVRUPA
Oracle- ANADOLU
Serhate- AVRUPA
- ANADOLU
abi ben sana özelden attım bi kaç gün önce, adresimi aldın mı bi sorun var mı ?????
bişi sorcam buluşma 1 de birmot ta değilmi ark daşlar
Ee Avrupa için bi gönüllü yok mu? Büyük şehrin büyük derdi oluyo işte Ankara'lı arkadaşlar. Öyle sizinki gibi şurda buluşalım gidelim diye kestirip atamıyoruz. (Şimdi burda bi Ankara- İstanbul -İzmir geyii başlatayım) hehe
aciliyet yoksa beylikdüzü grubu benden alabilir Nişantaşı bölgesinde olanlarda aksam iş çıkışı 7 gibi elden verebilirim
kartlar güzel olmuş gökhan.
senin de mavişin de eline, koluna, yüreğine sağlık.
Afiyet olsun.. :) bi de avrupa gönüllüsü bulsak içim rahat edicek. Bana sanki bu site için toplasan 10 kişi uğraşıyoruz kendi kendimize gibi geliyor bazen...
eline sağlık üstad.kolay gelsin
Abi Maviş de zaten hali hazırda kartlar. O da iş çıkışı nişantaşı ve beylikdüzü olmak üzere iki yerde verebilirim diyor. Bana bugün yarın mavişten alıp pazara Avrupa yakasında dağıtıcak adam lazım.
bana yardımcı olcak biri yok mu
Emre . İstanbul dışı bana adresini özelden atıyor. Bende ptesi kargoluyorum.
Gökhan yahu ben sana özelden atayım ama ücreti ödemedim.ödeyemedim.internet şubesi sorun yarattı.yapıkrediye nasıl göndereceğim bulamadım.iş bankasından havale yapayım netmatikten ama iş bankası hesabı olan biri gerek o sana yönlendirse.?
Alpcak - ANADOLU
- AVRUPA Pazar akşam elden alacak.
AWD- AVRUPA Bende kalacak daha sonra alacak.
Bgrays- AVRUPA
Caglar - ANADOLU
ceycaz
CivcivX- AVRUPA
Demirhan
Emre- AVRUPA
Erdem53- ANADOLU
- ANADOLU
Flu- AVRUPA
gigi
Kadoku- ANADOLU Carrefoura gelecek
KARAGÜMRÜKLÜ
Kkaan- ANADOLU Carrefoura Gelecek
Lewent
lithium
Maviş- AVRUPA Halihazırda kartı elinde :)
Mehmet D- AVRUPA
Oracle- ANADOLU Carrefoura Gelecek
Serhate- AVRUPA
- ANADOLU (E ben dağıtıcam zaten)