Abi şimdi yolladım kart ücretini, kusura bakmayın selamlar...
1 Nolu kart Bastırılsın
2 Nolu kart Bastırılsın
Abi şimdi yolladım kart ücretini, kusura bakmayın selamlar...
Arkadaşlar listedeki Bilgilerinizi Kontrol Edin. Özellikle Fotoğraf Gödermeyen Arkadaşlar Yarın Sabaha Kadar Göndersin. Parayı Sonra da Ulaştırabilirsiniz. Ben yarın bastırmaya başlıyacağım. Listede Resmi olmayanı bastırmayacağım....
Konu Mısafir tarafından (27/02/2007 Saat 16:34 ) değiştirilmiştir.
Bişey sorucam bu gp kartlarından benim gibiler yararlanamıyor mu acaba?yani henüz çıtır bir grande puntosu olmayanlar![]()
listeye benide eklermisin gökhan kardeş sana şimdi mail atıyorum yarın da eft ile hasabına para yolluyorum
umarım geç kalmamışımdır
Ewet arkadaşlar GP ÜYE KARTI ile ilgili tüm prosedür tamam, beni unutmayın
Teşekkürler...
Üzgünüm. Puntosu olmayanlar faydalanamayacak. Üye kartı üzerinde Araç Bilgileri yeralacak ve Fiat gibi şirketler bu kart sahipleinin GP si olduğunu bildikleri için promosyonlar yapacak. Şimdilik Üzgünüm.
Bazı arkadaşların fotoğraflarının çözünrlüğü çok düşük. Elinde daha yüksek çözünürlükte fotoğrafı olanlar bana gönderirse ayarlayıp öyle baskıya veririm. Yoksa fotoğraf kaliteleri biraz düşük olacak. bu arada liste ayarlamasını bitirdim. Fotoğraflarla uğraşıyorum. Uygun formata getirince baskıya vericem. (Uzun sürüyomuş bu iş yahu) @grandepuntotr.com
bu tür işler sizlerin büyük vaktini alıyordur gerçekten, tahmin edebiliyorum...o kadar uğraş, çalış çabala, mesaj at, hatırlat .. vakit ayır. vs.vs.
bu nedenle bu tür aktivitelere (sticker, kart, kılıf vs) emeği geçenlere bi kez daha teşekkürü borç bilirim. elleriniz ayaklarınız dert görmesin
allah tuttuğunuzu altın etsin, gp'lerinize zeval vermesin..![]()
gökhan Kart ücretini şimdi gönderdim. teşekkürler
Son liste yukarıdaki gibidir. Fotoğraf göndermeyen arkadaşların kartlarını bastıramayacağız. Para göndermeyenlerin ise bastırılacak.
Kart bastıramayacaklarım ;
1-Halil SAFYÜREK Learner
2-Mehmet SAVAŞLI
3-Tuna ÜSKÜDAR blackpunto35
Emeği geçen herkese teşekkürler.
Çağlar abi teşekkürler ..
ben bişi yapmadım!
Emrah para geldi.
Arkdaşlar p.tesi ye kadar vakit var. Baskıyı hazırlayacak olan grafiker bi iki gün yok. Bu da p.tesi sabahı baskıya geçmemizi sağlıyor. Eksiği olanlr tamamlarsa sevirinirim. Tabi yeni arkadaşlar için de hala vakit var demektir. Şu an 56 kişiyiz. Son günler...
Gökhan
Parayı eft ile geçtim yarın elinde olur umarım bir aksilik çıkarsa diye para eline geçince haberdar edersen sevinirim
uğraşlarından dolayı ayrıca teşekkürler
İyi geceler;
Benim foto ve bilgiler tamam dı gökhan, parayıda şimdi yolladım yarın sabah hesabında olur.
En başta sana ve emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim...
Ölümüne Gp liyiz:biggrinking:
Mehmet DOĞANAY
Grande Punto 1.4 Active Rock Siyahı
Çorlu dan para gönderen kimdir. İsim yazmamış.
ghost olabilir..
Yok abi o yatırmıştı.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri