Almadan önce çok araştırdım bakımları yetkili seviste olmuş vitesle ilgisi hic bir kaydı yok önceki sahibide hiç yaşamamış expertizde sorun bulmadı her şey normal dendi. robota el değmemiş soketleri yerinden hiç çıkartılmamış dediler. bende araştırdım kullanım şeklini nedir nasıldır diye. bende park etmeden önce boşa alıp el fireni cekıp stop ediyorum. kırmızı ışıklarda boşa alıyorum, genelde otomatikte kullanıyorum. daha sonrasında bu hata hiç olmadı akü den olabilir dediler akü yeni alındı start stop orjinal servisinden. biride yağı eski olabilir dedi daha önce yağının değişip değişmediğini ogrenemedim önceki sahibi bilmiyorum bakımlarda değiştiıyse bilemem dedi servis kayıtlarında yok öyle bişi acaba yağdan mı yaptı. 70 bim kmde bakımı yaptıracagım o zamanda yağı değiştireceğim zaten o günden sonra tekrar yapmadı. çok kibar kullanıyorum ama bir görseniz eski benden eser yok dün kulanırken asr devre dışı uyarısı verdi yuvarlak içinde üçgen bir işaret cıktı ileride durup stop ettim calıştırdım düzeldi bu neden olmuştur acaba ?