Merhaba Arkadaşlar,

Belki bilirsiniz 2 gün önce yeni aracımı aldım 1.4 lounge yarı otomatik. 62,000 KM de bakımları serviste olmuş. Maltepe Oto raporda Tam plus paket Expertiz yaptırdım. her hangi bir sorun sıkıntı motor ve şanzımanda cıkmadı yag kacagı dahı yok temiz dediler. Dünde araca LPG yi taktırdım Prins marka Eco MAX kit takıldı gayet güzel simdilik.

Bir kac sorum olacak size bu araç ile ilgili. bildiklerinizi paylasırsanız sevinirim.

1= Bluetooht var telefonu baglıyorum ama müzik dinleyemiyorum, Nedeni nedir acaba ?
2= Dün arabayı yıkadım durulama bittikten sonra bagaj kapıgının ustundeki stop lambasının orda içeri su damlıyordu çay bardağının çeyregini doldururdu akan su. Nasıl düzeltebilirim ?
3= En önemlisi dün aksam eve dönerken kırmızı ışığa yaklastım tam durmak üzereyken yeşil yandı ve gaza yüklendim ve birden vites kutusu arızası yazdı arac 1.vitesten yukarı cıkmadı durdum stop ettim boşa aldım tekrar denedim düzelmedi bir süre boşta bekledim hata gider diye yine gitmedi stop ettim 2-3 dk bekledim tekrar çalıştırdım düzelmişti. Bu neden oldu bir daha olurmu ? ben mi yanlış yaptım ? acaba sorun mu var ? Bununla ilgili bir cok yazı buldum ama hic biri yolda giderken olmamış hep sabah arabayı çalıştırıken olmuş. benımki yolda giderken oldu ?

Lütfen yarı otomadik kullanan biri güzelce nasıl kullanacagımı nelere dikkat etmem gerektiğini yazarsa cok cok sevinirim.


Yardımlarınız için şimdiden Teşekkür ederim.