5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Dizel otomatik Punto nasıldır?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Mesut Deniz
    ayaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09/01/2012
    Yaş
    41
    Mesajlar
    899
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 273

    Standart Cevap: Dizel otomatik Punto nasıldır?

    Ben 2007 model dizel , otomatik, dinamic modelini kullanıyorum gayet memnunum. 50 binlere çıkacaksan bravolara bakmanı da öneririm. 50 binliraya dizel, otomatik, sanroof emıtıon temiz bulabilirsen öneririm; emıtıon bulamazsan spor style pakete bak. Yaklaşık iki yıl kullandım gereçek manada bir araba. 1.6 dizel motor ve 120 beygir canavar gibi yer uçağı donanım ve konfor olarak puntoyla kıyaslanamayacak kadar harika. Ses yalıtımı, yol tutuşu , konforu muzzam seviyede tek handikapı parçaları çok pahallı ; ama bir o kadar da sağlam bir araç.
    Bravo alırken araman gereken özellikler
    120 beygir olması ( 105 beygir olanı da var ama 120 lik gibi tad vermez)
    Dizel olması
    Otomatik olması
    Benim için bravoda olmazsa olmazı cam tavan. Bu kriteler dikkate alarak bir göz at derim.
    Temiz düşük km'ye sahip bulabilirsen emıtıon öncelik olsun ; bulamazsan spor stayle pakete bak. Çok nadir de olsa spor pakette esp olmayabilir esp'siz sakın alma. Esp'nin var olduğunu nasıl anlarım diyorsan eğer teyibin sol tarafında ASR tuşu var ise esp vardır eğer ASR tuşu yoksa ESP de yoktur. ESP seyir halindeyken araç kaymaya başladığını algıladı anda tekerlere müdahale edip aracın kaymasını önler ve sana da hiçbir şey hissettirmez yol tutuşunu üçe katlar ESP canı da malı da kurtarır.
    Konu ayaman tarafından (27/02/2019 Saat 19:41 ) değiştirilmiştir.

  2. Bu mesaj için teşekkür edenler:


Benzer Konular

  1. Grande 1.3 ten sonra Punto Evo 1.4 77hp otomatik nasıldır?
    emekilker tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 15/02/2019, 20:56
  2. Punto dizel otomatik hakkında?
    nedim83 tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 02/04/2018, 08:34
  3. 2012 otomatik punto dizel
    runrose tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 5
    Son Mesaj: 14/07/2016, 03:16
  4. Otomatik dizel punto
    nrcnft tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 18/04/2016, 08:16
  5. G.punto dizel+otomatik (EVO dynamic+skydome+otomatik ile takaslı)
    c.yk tarafından Satılık Araba forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 11/04/2012, 18:06

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com