-
walla arkadaşlar ben t-jet dynamic versiyonunu denedim(zaten bizim bayiye gelen tek t-jet o ondan başka gelen olmadı ve hala satılmadı) ben önce şu multijetimin tadını çıkarayım 2-3 sene içinde de t-jet sport egzotik kırmızı almak istiyorum.motor manyak walla uçuyor uçuyor yerinde duramıyor:shutup20:
-
teslimat en geç ayın 31 inde olacak eski aracı takasa verdim 17 den saydılar enriko daki ahmet araca 16500 dedi bu fiyatıda biliyorsunuz araç tüplüydü benim tüpü vermeyeceğimi söyledikten sonra verdi ahmet ile daha öncedende 2 el bir araç için diyologumuz olmuştu sanki enrikoya muhtaçmışız gibi davranmıştı farklı bir davranış beklemiyordum işin gerçeği bende tav oldum birmod tan aldım servisinide deneyeceğim memnun kalırsam birmod çu olacağım
-
tuna abi deneme bile servis için merkeze git enrikodan memnun değilsen
-
tuna bey hayırlı olsun
bende dün t jet linea test sürüşüne çıktım gerçekten harika bir performansı var o kasada bile zorlanmadan 170 180 km hıza ulaştı biraz daha bassam 200 e çok rahat ulaşacaktı gibimi gelio ki o motoru ben gp kasasında düşünemiyorum
tekrardan hayırı olsun kazasız belasız binersinizi inşallah
-
aracınız hayırlı olsun.herkes ii güsel anlatmışta.ne yakar bu vasıta?
-
yakıtı normal benzinli kadar olur. basarsan uçurur e yakıt konusunda da coşturur.