Hayırlı Olsun Allah daha güzelini versin =)
Printable View
Hayırlı Olsun Allah daha güzelini versin =)
arda abi sen de bi konu aç da tebrik edelim iyi dileklerimizi söyleyelim :) daha profilinde bile belirtmemişsin..
buarada t-jetler için yaylar çıktı mı hemen? tahmin ettiğiniz üzere dizel yayları olmaz bunlara,we büyük ihtimalle benzinli yayları da olmaz. bunlarınki ayrı olacak
ayrıymış galiba biraz daha sert ve daha özelmiş bildiğim kadarıyla
eheh tamam o zaman bekliyoruz :)
kazasız belasız cezasız çiziksiz problemsiz güzel günlerde kullanman dileğiyle arda abi hayırlı olsun :)
Arda abi hayırlı olsun.
tüm t-jet kullanıcılarına hayırlı olsun inşallah bi gün t-jet isteyen herkese nasip olur :)
Hayırlı olsun Arda güle güle kullan walla bende merak etmiyor değilim :) karda buzda kullanma ama sakın :D
hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle... yaşasın adrenalin
aCeba bizim box lar bu t-jet lere olur mu ya da t-jet ler için powerbox var mı? varsa düşünmek istemiyorum :D
hayrlsıı olsun tuna abi snada bu yakışır:)
kazasız belasız cezasız ....
artık bi sonraki buluşmada senin arabandan inmicez desene:)
Güle güle kullanın, kazasız belasız. Arabayı Hakan'dan aldınız değil mi? Ben o arabayı her Birmot'a gittiğimde kurcaladım :P çok güzel bir araba, jantlar linea'nın standart 17 jantı. ilk başta başka jant tasarladılar diyordum ama linea kataloğunda gördüm. Bu araçta el freni tutacağıda deri kaplı, dikişleri beyazdı. Kırmızı olsaymış daha bir güzel görünürdü, arka kelebek camı yeşil tonda karartılmış. İyi günlerde kullanın yeni aracınızı, çok şekil bir araç. Artık otoparktaki 5 kapı t-jeti standa indirirler :)
teslımat ne zaman ?
hayırlı ossun tii cet çiler:D güle güle kullanın, kazasız belasız günlere inş....
Tuna abi T-Jet i aldın almasına fakat diğer aracın ne olacak?
arda bey hayırlı olsun
Bugün servis için Birmot' a gittim bende 5 kapılı Eg. Kırmızı Tjet gördüm baktım lastikler continental (Bizde bridgestone) filan derken önüne geçince Tjet olduğunu anladım. Genel olarak dış görünümde fark yok gibi düşünürken; araçların yer değişimi için çalıştırdılar şöyle kısa bir sürüş yaptı görevli, işte ozaman Tjet ben buradayım demeye başladı :) Alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.
Zaten sport olsa, hele birde direksiyonuna otursam başından kalkamazdım heralde. Sonra kendi arabama bindiğimde beğenmezdim belki :) Sağolsunlar dynamic koymuşlar :)