ARKADASLAR MERHABA
2010 MODEL EVO 1,3 ACTIVE ARACIM VAR YAKLASIK 143000 DE BEN 132500 DE ALDIM NISAN 2015 DE ALIRKEN PARCA PARCA HASAR KAYDI OLARAK YAKLASIK 7000 TL KAYDI VARDI O DONEM EHLIYETIMIDE YENI ALDIGIM ICIN HEM AZ YAKAN HEMDE HESAPLI ARABA ARADIGIMDAN ALDIM UYGUN FIYATA BUNCA ZAMANDIR ZEVKLE BINIYORUM
OM 2 CAMURLUKDA DEĞİŞİM VE BOYA VAR ARACTA SIMDI ARTIK AILEDE GENISLEDIGI ICIN YIL SONU GIBI SATIP YENI ARABA ALMAYI DUSUNUYORUM SIZCE ORTALAMA NE KADAR FIYAT BICMELIYIM CUNKU FIYATLARA BAKTIGIMDA ALMIS BASINI GITMIS TAVSİYENİZ VARMI BEN 24/25 000 TL DUSUNUYORUM
SAHİBİNDENE BAKINCA AYNI KM VE HASAR KAYDINA SAHIP EVO YADA GRANDE PUNTOLARA 29-32 000 TL FİYAT YAZAN VAR CUNKU BEN ABARTIYA GITMEDEN MAKUL EDERINE VERMEK ISTIYORUM KIMSE SIKINTI YASAMASIN ZARAR ETMESIN
SIMDIDEN TSKLER
aynen öyle sahibinden'e bakarsan almış başını gitmişbende şu an sahibinden.com satıyorum aracımı 2 gün oldu 234 kez izlenmiş ama ne arayan ne mesaj atan var
benim aracımda 2012 punto easy 114binde benden önceki sahibinden kalma 2 adet kapı değişik 2 tane boya var 38.500 yazdım siteye bakarsan benim fiyat iyi benim aracın temizine 44-45 isteyen var
insan ister istemez düşünüyor bizim bu puntolar bu kadar değerli mi
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri