Alıntı volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Güle güle kullanın güzel olmuş ama motor temizliği en güzeli olmuş.

Uygulama makina ilemi yapıldı yoksa el ilemi. Puntoların verniği biraz zayıftır. Makina ile yapılan uygulamalarda çok dikkat etmek gerekir. Normal pasta cila uygulamasının elle yapmak fazla aşındırmamak en iyisi. Polisaj makinası ile yapılıyorsa biraz daha fazla profesyonel ürün ve kalıcı özelliği uzun olan boya korumada yapmak gerekir. Özellikle su kaydırıcılığı yüksek olan.

Bursa için Bekbars bursa Ceyhun başol ile görüşülebilir. Uygulamaları profesyoneldir. Fiyatı biraz uçuk olabilir. Yok ben fazlasını istemiyorum dersen normal araç yıkayan yerler bile yapıyorlar. Az cok vakit ayırabilirseniz en ince pasta ve gaz yağı ile mükemmel sonuçlar çıkarabilirsniz.

Far parlatma işine gelince pasta cila ile yapılan far partlatmada farın üstündeki koruyucu tabaka alındığı için sıklıkla yenilemek gerekebiliyor. Polisajla bu işlem yapıldıktan sonra şeffaf far folyosu ile kaplanırsa kalıcılığı uzun olacaktır. Bu konuda lumarın far folyosu çok iyi. Yakın zamanda far folyosu uyugulamasını kendi aracıma uygulayacağım. Sonra nasıl yapılır burda paylaşırım.
folyoyu yapınca bizide bilgilendir bizde yapalım. yok sararıyor yok başka bişi oluyor deniyor. yoksa benimde aklımdan geçen en başta oydu.