2008 model punto 1.3 multijet active aldim 28 bin tlye 150 binde ayni yerde calistigim arkadasimdan expertize soktum arabayi 650 tl hasar kaydi 2 parça degişen(ön kaput sol çamurluk) oldugu ve 4 parça boya oldugunu soyledi(tavan bagaj direkler ve sağ kapilar temiz dedi) baska sorun yok boya takintin yoksa alabilirsin dedi motor performansi%100 cikti amortisorler fren testleri guzel dedi arabayi aldim oyle diyince eve geldim camlarin hepsi farkli marka ön arka farkli ön camlar farkli ve arka camlar fakli marka sag alt taraftan cukura girince ses geliyor tak tak tak diye
ve o taraf aşşagida biraz sanirim amortisor patlak benim tahminim arada bir abs lambasi yanip sonuyor kronik sorunlari saymiyorum bile birde direksiyon orta airbag kaldirmişlar oturtamamislar arka camdan bagaja su siziyor aldigim arkadas 2 seneye yakin boyle kullaniyor sorun yok dese de ust direksiyon tuşlari çalismiyor araci alirken direksiyonu biliyodum kronik sorunlari anlatti iste yolcu airbag catlamasi on klima izgara kalkmasi v.s ama bunlardan bahsetmedi bana ben simdi ne yapmaliyim cocukla hergun yuzyuze bakiyoruz muhabbet ediyoruz bendeyken hicbir kazasi olmadi onceki sahibinden boyali diyor nasil bi yol izlemeliyim bu expertizlerin dogruluk payi nedir ne degildir aciklama yaparsaniz sevinirim saygilar..