Serkan bey hayrılı olsun,fiyat olarak ne kadara taktırdınız?
artık gerçekten baş edilmiyor benzinle. haziran gibi taktırmayı düşünüyorum bende. bütçe olarak ancak o zamanlarda müsait olabileceğim.
Serkan bey hayrılı olsun,fiyat olarak ne kadara taktırdınız?
artık gerçekten baş edilmiyor benzinle. haziran gibi taktırmayı düşünüyorum bende. bütçe olarak ancak o zamanlarda müsait olabileceğim.
Teşekkür ederim. Ben grand taktırdım. Tabi fiyat araca göre belirleniyor. Bizim araçlar için ortalama 1800-2000 civarıdır. Ben işim gereği karşılıklı barter üzerinden yaptırdığım için tam fiyat veremiyorum. Ancak en önemlisi işçiliktir. Bunu da Mersin de Güven Oto Lpg fazlasıyla karşılıyor. Şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Dahasını söyleyeyim 2 bin 700 km yol yaptım (Şehir içi, şehir dışı dahil) sadece 470 TL yakıt parası harcadım.
04/05/2018 de lpg dönüşümü yaptırdim aracıma. 77 hp 1,4 dualogic vites punto evo. Daha önce de çalıştığımız ve 5-6 araçta dönüşüm yaptırdiğimiz ve sıkıntı yaşamadığımız ustamın önerisi ile AKL marka taktırdım. toplam 1.300 tl masrafımız oldu. ( Akl de Atikerin üretimiymiş tavsiye ederim sorun yaşamıyoruz bu üründe de dedi).
şu an için her hangi bir sıkıntı yaşamadım
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri