maf sensörü temizleme için özel bir sprey mi var yoksa balata spreyi de iş görür mü?
Bugün ünlü markalardan birinden maf sensörü temizleme spreyi getirttim.Öncelikle hava filtresinin bulunduğu kısımda sensörün iki civatası var onları söktüm hava filtresinin bulunduğu kısmı dikkatlice çıkarttım.Debimetrenin kenarındaki kelepçeyi tornavida yardımı ile söktüm sensörü yuvasından çıkarttım.Spreyle temizledim baya kir pislik çıktı.Kurumasını bekledim.Dikkatlice montajı yaptım bu kadarmı farkeder motor rolanti titreşimi hissedilir derece azaldı.Çalıştırırken ve stop ederken ki sarsıntılı çalışma kalmadı gaz yemesi bile değişti.Düzenli olarak yapılması otomobilimiz faydalı olacak arkadaşlar.
maf sensörü temizleme için özel bir sprey mi var yoksa balata spreyi de iş görür mü?
Bu sprey çabuk uçuyor kuruyor kalıntı bırakmıyor.Bu sensörün İçinde çok hassas elektronik bir parça var mazot ve balata spreyi yağ kalıntısı bırakabilir.
Adı ne abi spreyin. Devlet sırrı mı![]()
Reklam olmaması için yazmamıştım Ligui Moly Dizel Otomobiller için Hava Akışmetre Spreyi .
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri