Aydınhakan size hic katılmıyorum.Fiat koyacaktı 2018 Punto 1.3Mjet 75-95 bir de makyaj yapacaktı.Peynir ekmek gibi satardı.Ayrıca insanlar 20.000TL ucuza Egea yerine Punto ya binerdi.Bir de paket koyacaktı pop,popstar,Lounge,Lounge Plus diye isteyen dolu isteyen bos alacaktı.Linea devam ederken Punto nun Dizelinin kaldırılması cok buyuk hata bence...

Ayrıca Bu Ncap vb kuruluslar acaba LPG aracları arkadan yandan 100-120Km hızla test ediyor mu?Patlayan,yanan arac oluyor mu? Neymis efendim cocukların boynu kırılmıs,elektronik sistemler azmıs Otur Sıfır Yıldız, kaportası gocen 20 yıllık motorlu LPG li 110000 TL lik Civic 5 yıldız hadi ya...
Benim gozumde hic onemi yok.Kaporta kagıt gibi dagılsaydı tamam yok elektronik sistem eksikmis yok yolcunun boynu kırılmıs, LPG araca arkadan 120 KM hızla kamyon carpsa o daha mı guvenli?

Gercekten tum samimiyetimle bu testleri merak ediyorum.Koysun Fabrika LPG li Civic vursun onden yandan arkadan, Hyundai Ayten (i10) koysun vursun bu araclar patlamaz ya da yanmazsa Punto dan saglam desin.Yok patlarsa bunlara ne verecek -5 mi?Fabrikasyon LPG li araclardan bahsediyorum.