Yeni Fiat Punto 2017 yılında yeni versiyonuyla geri dönmeye hazırlanıyor. Fiat 500 ile hedeflenen satış rakamlarına ulaşamayan Fiat, aynı platformunda Punto üretimine geçeceği bilgisi Fiatseverleri heyecanlandırdı.
X6H proje koduyla Brezilya'da üretilmesi planlanan ve Avrupa pazarına gönderilmesi düşünülen yeni Punto 2017 için beklenen motor seçenekleri ise 1.2lt 8V 69HP, 1.3 Multijet 95HP ve 0.9LT Twinair 105HP.
FiatTR - PuntoTR - GrandePuntoTR - PuntoEvoTR - BravoTR Haber Servisi
www.grandepuntotr.com
www.fiattr.com
Hindistan'da çeşit çeşit Punto zaten üretiliyor.
Avventura landing page
Linkteki aracın Punto olduğuna belki inanamayanlar olabilir!!!
Konu Ezeldenberi tarafından (07/04/2016 Saat 12:21 ) değiştirilmiştir.
Adamlar Punto'dan 4x4 arazi yapmış.Buna kim inanır????hintliler
egea nın hb iyiymiş he
Şu 1.2 8 valf 69HP saçma motordan kurtul FIAT be!!
0.9lt motor 105hp üretiyor mu???
Eğer fıat volkswagen,opelbmw,ford,audı vs.. gibi markalar gibi tüm araçlarının önünü egea'nın önü gibi yaparsa eminim ki çok daha iyi yerlere gelecektir.İtalyanlar aslında tasarım konusunda kendi düşüncelerinde inat ediyorlar.Gerçekten italyanlar yuvarlak hatların ön planda olduğu sanatsal üslupları ile gerçekten apyrı yerleri var ama görülüyor ki büyük satış rakamlarını yakalamak için avrupada ve asya kıtasında daha istikrarlı keskin hatlara sahip tasarım gerekiyor.
Konu ykaya1983 tarafından (07/04/2016 Saat 20:05 ) değiştirilmiştir.
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
Alttaki mi punto oluyor simdi. Egeanin hb i degil mi o. Usteki puntoysa ruzgar yol ve lastik sesinin cozumunu bulmus fiat
Çok güldüm. Klavyenize sağlık
Bu motor bayadır var ve Fiat 500'de kullanılıyor ama Türkiye'de yok.
Videosu: https://www.youtube.com/watch?v=kOvTxEhOu84
Acaba yeni Punto 'ya isim lazım olur mu?
Punto
Grandepunto
Punto evo
----------------+
Grangiresice Punto evo.
Kuş serisi bile daha iyiydi.
Hep ciddiyet, azıcık da espri olsun istedim.Allah herkese mutluluk nasip etsin inşallah.
sadece kapı kollarına sevindim gerisi pek değişmez bence
eğer yen, corsa gibi olacaksa hiç olmasın corsa nın yeni kasa da denmez yeni makyajlı iğrenç modelinden sonra umarım fiat ta punto yu berbat hale getirmez gerçi ben hala ısrarla punto nun devam etmeyeceğini onun yerine 500 serisinin punto boyutlarında 4 kapılı hb olarak çıkacağını tahmin ediyorum.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri