fatihba Nickli Üyeden Alıntı
1 yıldır 1.3 multijet 75 beygir 2012 grande punto kullanıcısı olarak tecrübelerimi aktarayım fikrin olsun.
öncelikle arabaya çok biniyorsan, bütçen bu civarlardaysa ve yakıt tasarrufu senin için önemliyse kesinlikle alabilirsin. Performansı seni tatmin eder ve yakıtı da özellikle sakin kullanırsan inanılmaz tasarrufludur.
arabanın sürüşünün de genel olarak rahat olduğunu söyleyebilirim, keyifli de bir sürüşü var.
içine ses alma konusuna gelirsek eğer bana kalırsa emsallerine göre daha az ses aldığını düşünüyorum.
şahsen benim için yaşı az, yakıtı az, spor görünümlü, dizel, emsallerine göre daha geniş, hatchback en iyi tercih.
ama ben genel olarak fiattan soğudum, bir daha fiat otomobil asla ve asla almayı düşünmem, bunun en büyük sebebi ise; fiat gibi bir firma ve 2012 model arabasında bagaj ışığı, torpido ışığı, tavan tutamaçları yok. tavan tutamaçları şoför kapısında olmaz anlarım, hadi arka koltukta olmaz anlarım da ön yolcu koltuğunda bile yok. Bu kadar aciz bi firmamısın da kaç milyarlık arabaya 2 tane tutamaç ya da adı herneyse koymuyorsun.
eğer dizel alacaksan bu koşullarda alınabilecek bence en iyi araba. benzinli alacağım diyorsan bence farklı alternatiflere yönelebilirsin.
Yer imleri