evet c4 gerçekten çok hoş ve dolu bir araba ama exclusivelerin manueli olmaması beni düşündürüyor.Dualogic gibi sarsıntılı çalışan bir vites ayrıca puntonun robotu için 23 bin tl iştyemişti servis bundada öyle bişey olursa diye korkuyorum
evet c4 gerçekten çok hoş ve dolu bir araba ama exclusivelerin manueli olmaması beni düşündürüyor.Dualogic gibi sarsıntılı çalışan bir vites ayrıca puntonun robotu için 23 bin tl iştyemişti servis bundada öyle bişey olursa diye korkuyorum
işte işin özü budur. aynen katılıyorum. ve şunuda belirtmek isterim, değerler aynı yolda aynı araçla bile birbirini tutmayabiliyor. mersin sivas arası 500 km. 3 ay önce gidiş dönüş 5.4 iken bayramda gidiş dönüş 4.7 ortalama oldu. aynı yol aynı araç hemen hemen aynı orrtalama hız. cruise dan önce cruise dan sonra![]()
kullandığım araçlar içerisinde c segmentinde olupta b segmenti araçlar kadar yakan tek araç peugeot 308 1.6 bluehdi'dı şehir içi olsun şehirdışı olsun otomatik olmasına rağmen c sınıfı manuel araçlar içerisinde bile en az yakanı olduğuna eminim, hatta çoğu b sınıfı araçtan bile az yakıyor. fiyatı sizin için uygunsa değerlendirin derim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri