Alıntı volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Biz genelde dizelde denediğimiz için yakıtta hep bir artış gözlemledik. Turbolu araçtada insan basmadan duramıyor. Tabiki bunu kullanan arkadaşlarım genelde bunu spor modda kullanıyor. Aşağıdaki resimde görülen abarth sport tuş sistemine bağlayarak istenildiği zaman sport konuma alarak orjinale yakın bir dizayn yapan arkadaşlarım var. Şimdi geelim siz lpg de tasarruf var diyorsunuz o zaman birde hondada ben deneyeyim bakalım. Ama kesin bende fazla yakar hergün vtec açmadan stop etttiğim yok.

-fiat_punto_evo_abarth_503.jpg
Haklı olabilirsiniz, ama bu tamamen kullanıcı ile alakalı bir durum, hangi araçta sınırları zorlayarak tasarruf edebilirsiniz ki! Bu nedenle biraz zevk biraz ekonomiklik düşünebiliriz her zaman değil ama ara ara kıstırmak daha hoş oluyor Honda nın hangi kasası var sizde bilmiyorum ama ben puntoya taktırdığım gün babamın arabası 2013 honda civic 1.6 elegance otomatik aracına da taktırdım, 125 hp lik bir araçta daha bir ayrı oluyor onu kullanması, o yüzden sizden bir yakıt tasarrufu beklemek zor gibi geliyor bana Şuan honda yı babam sattığı için cihazı söktürdüm 2011 ve üstü honda civic kullanıcısı varsa tanıdığınız elimdeki cihazı değerlendirebilirsiniz aklınızda bulunsun.