arkadaşlar kaza sonrası sorun yaşamamak için tofaş servislerinle anlaşmalı bir kasko şirketini tercih etmenizi öneririm.ben dokuz yıldır anadolu hayat sigortasını kullanıyorum.çok memnunum hiç bir sorun yaşamadım.allahta yaşatmasın.tavsiye ederim hem tofaş servisleriylede anlaşması var.
Arkadaşlar ben de 2010 punto için 1000 tlye koç allianzdan full kasko yaptırdım. Sıfır alan arkadaşlar da kaça yaptırdıklarını yazarlarsa hoş olur aslında. ama 1600 gibi rakamlarda gayet yüksek bu arada araca biçilen bedel 33000tl
bu arada hiç kimse kaskosunu kullanmak zorunda kalmasın
Trafik sigortası 126 TL 3 taksik
kasko 669 TL 10 taksit 1 yıl hasarsızlık + öğretmen indirimi ALLiANCE full kasko
Benimde 190 trafik axadan 3 taksit kasko anadoludan (mehmetçik kasko babamın mesleğinden dolayı) 485 lira 13 taksit tedavi masrafı hariç bildiğim tüm klozlar var full diye geçiyor. Araç 2009 model hasarsız. kasko bedeli 26000 lira
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE VE DEDİRTENE !
benim daha önceden Ray sigortadana indirim vardı %50 fakat, 6 ayı geçtiği için vermediler bu indirimi ve (kamu personeli indirimi dahil)1450 tl gibi bi rakam çıktı, haliyle o sinirle allianz'ın 1000 tl teklifi makul geldi.
Kullanmak kimseye nasip olmasın o ayrı![]()
bugun yaptırdım trafik sigortası 1 gun gecıkmelı 164 tl koç allianz,full kasko 20000-60000,ufak da bır kazamız vardı toplam 1377 tl.bana hayırlı olsun.kazasız cezasız bol surusler gecırmenız dılegıyle.iyi yıllar.
koç alianzdan 580 ytl fiat aldım bu 3. kaskom olacak araç 2008 ocak trafiğe çıkışlı.Ben geçen yıldan( 550 idi yanılmıyorsam) düşük olacak diye beklerken şaşırdım.Bu işlerden de pekanlamam açıkçası.Sizce fiyat nasıl?
simdi bu fiyatları gorunce benm aracıma 300 lira anca cıkması lazım. 2006 nisandan beri kasko yaptırmkatayım. 4 sene bitecek. hasarsılık indirmi yuzde kac olur bilmyorum ama bu sene herhalde cok ucuz yaptırmam lazım yakın zamanda benm gibi olan arkadas varmı 4 yıllık hasarsızlık veyahut 3 yıllık hasarsızlık ile yaptıran varmı
(fiat kasko) geçen sene 701tl idi şimdi aradılar 863tl dediler çok şaşırdım.. 3.kaskom olacak ve hasarsızlık indirimim var.. bu kadar zam olur mu yahu? 31.000tl üstünden yapmışlar.. geçen sene daha yüksek bedelden yapılmıştı.. bi terslik var.. sel felaketini bizlerden mi çıkarıyorlar acaba?![]()
Ocak'tan itibaren sigorta şirketleri %10 ile %45 arasında değişen zamlar uyguladılar..Fiyat artışınız normal.Trafik sigortalarıda mart ayında çok yüksek bir değere ulaşıcak...
Kasko.Web.TR - Türkiyenin Sigorta Marketi - Kasko, Trafik Sigortası En Uygun Teklifler Burada web sitesine girip araç özelliklerinizi yazarsanız size teklif vermek için arıyorlar. çok faydalı.
bu sıralar en uygun şirket dubai grup sigorta. ben diğer sigorta şirketlerinin min. 1000 tl teklif verdiği poliçeyi bu şirketten 630 tl'ye hallettim.
sigortacı tanıdıklarıma poliçeyi incelettiğimde hiç kaçırma hemen yaptır dediler.
bilgilerinize.
Başak Groupama Full kasko bedeli 2007 model aracım için 1240 TL 10 taksit Auto King onarım ücretsiz.Otopark gibi yerlerden çalınma felan hepsi poliçemde belirtilmiş bana gayet uygun gelmişti.Artı olarakta herhangi bir indirimalmadım hasarsızlık felan.
Anadolu sigorta diyorum arayın en azından fiyat alın, sözleşmede de baya bir kloz mmevcut, ben o hizmeti daha ucuza sağlayan başka bir şirket bulamadım.
bügün anadolu sigortadan kaskolattım 682tl 3 taksit..
arkadaşlar çok önemli bir soru;
kasko şirketini değiştirince hasarsızlık indirimi yanıyor mu?
yanmıyor,hatta bence bir kaç şirketi dolaşıp birbirine kırdırın,malum rekabet ortamı,bankalar bile kredi verirken bakkal gibi pazarlık yapıyorlar,ben şahsen bu sene güven sigortadan koç alianz a geçmek istedim(fiat servisleriyle ortak olduğu için) ,ilk gittiğimde 900 tl fiat çıkardılar,güven sigortaya sordum 700 dediler,sonra gittim koç alianz a "700 e yapıyolar" dedim, sonunda onlarda 700 indiler,üstelik birde her yıl boya koruma hediyesi de var.ancak indirim alırken uyanık olun,önceki poliçenizden herhangi bir maddeyi çıkararak indirim yaptık numarası yapmasınlar.
İNSAN YAŞADIKÇA DEĞİL,YAŞAMADIKÇA YAŞLANIR..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri