Güzel olmuş ama kılıfların iplerini biraz daha gerdirirsen daha güzel durur. Fotodaki biraz gevşek gibi.
Kırmızı ile uyar mavi bana göre.
Yaa bi de ben bi şiy danışcam. Benim resimleri gördüyseniz acaba kırmızı araba içine mavi abes mi kaçmış. ne dersiniz? aslında bi de kırmızı kılıf görsek mi? ya bi şiy diyiverin![]()
Kerem GÜLTEKİN (Padawan-tr) / kerem@grandepuntotr.com - padawantr@yahoo.com
Güzel olmuş ama kılıfların iplerini biraz daha gerdirirsen daha güzel durur. Fotodaki biraz gevşek gibi.
Kırmızı ile uyar mavi bana göre.
abi arabam bembeyaz.
koltuklarım mavi ve siyah.
ön konsol mavi ve siyah.
yelek mavi üzerine beyaz.
var mı daha güzel bir kombinasyon ya.
![]()
kerem senin resimler enrdeki bakalım buarada kardes senin arabanın resimleri nerede bi gostersne renk cumbusune bakalım
yaw bu reismde guzel ama dısarıdan daha iyi bi fikir verir sanırım bende nasıl duuru sne onu dusun yani benim arabyla hiç alaksı yok
Vedat kardeş sağolasın kılıflar elime ulaştı ve gelir gelmez taktım eline emeğine yüreğine sağlık:pray: 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Vedat Kardes Buraya Bakmayiunuttun Herhalde
bakmamamı babaya
ayıpsın çok yoğunum bılgıler dığer pcde ondan lıste yapamadım daha haledecem enkısa sürede
Vedat kardeş kılıflar elime ulaştı dün akşam.
Eline emeğine sağlık. Çok güzel olmuş.
Çok ta şık durdu. Hem servislere oraya buraya gittiğimizde açıkçası sticker dan çok daha fazla göze çarpacağına eminim.
vulas bana gondermişmmyidin bana daha gelmedi de
kırmızılar yollanmaya başlandımı ?
photoshop soranlar oluyor.....
vedat abiye tekrar teşekkürler bugün elime ulaştı ve hemen giydirdim koltuklarıma..siyah arabaya mavi-beyaz güzel durdu..umarım en kısa zamanda herkes edinir sticker ve kılıfları..
Ben nihayet fotoğraflayabildim! Ancak çok acelem olduğu için kötü bir fotoğraf oldu! Bizim GP da karşınıza pislik içinde çıkmak zorunda kaldı, mazur görün
Çok iyi olmadı renk hadisesi... Ben biraz daha laciverte çalan bir mavi bekliyordum Fiat kılıfında olduğu gibi... Neyse artık, idare edeceğiz!
Tekrar emeğine sağlık Vedat![]()
Bir de koltuk arkasında kalan kısımın altında çok boşluk kalıyor! Sıkılaştıramadım tam! Sonraki siparişlerde düzeltme şansın olursa bence bir 5-10cm daha kısalttır arka boyunu derim!![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri