aynı problem bendede var arkadaşlar, nasıl bir yol izlemeliyiz. Banada %40 karşılarız demişler. Tüketici mahkemesine giden varmı ? Aynı problemi yaşayan çok arkadaş görüyorum şikayetim sitesinde.
aynı problem bendede var arkadaşlar, nasıl bir yol izlemeliyiz. Banada %40 karşılarız demişler. Tüketici mahkemesine giden varmı ? Aynı problemi yaşayan çok arkadaş görüyorum şikayetim sitesinde.
10 yaşını doldurmamış olmak şartı var. bunu bahane edip red veriliyor. yok 10 yaş dolmamışsa bu sıralarda parça yok yalanını söylüyorlar. servis yok desede genel merkeze hem telefon hemde emaille bastırın. buda kar etmezse yüzde 40 yüzde 80 karşılarız deseler bile tüketici mahkemesine başvurun. sonuç alan puntocular olmuştu.
teşekkürler, öyle yapıcam artık, hatam olmayan bir konu için ödeme yapmak istemiyorum, genel merkez derken hangi numarayı arıycam? 444 lü numaramı? ordakiler pek yardımcı olamıyor gibiler. Merkezin numarası var ama oradada sekreter çıkıyor, 444 lü numarayı arayın, onlar şikayeti bize iletiyorlar diyor. Mail adresi nedir?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri