Alıntı SinanTR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
öncelikle tüm ilanlardaki araçların mekanik aksamının ne durumda bakım seviyesinin ne derecede olduğuna bakılmalı ayrıca tramer yada boya değişen durumunun servisten veya eksperden baktırmanızı öneririm

ilk ilandaki araçta kayda değer bi indirim yaptırılırsa alınabilir ama araç en boşu ve o rakama kolayca bulunabilecek bollukta bi araç kendi empati yaparsak ben almam

ikinci ilandaki araç galeride ve kilometre biraz yukarı doğru gitmiş tamamen yetkili servis bakımlıysa bi bakılıp bakım durumu iyiyse sorunsuz ve fiyat biraz aşağı çekilip alınabilir

üçüncü ilandaki active önden yada yan direklerden sağlam kazası yoksa diğer ikisine göre daha bi gideri var bence

dördüncü yayından kaldırılmış

beşinci galeride muzafferoğulları otomative bi ara bende bikaç araba sormuştum bu araba bana biraz yıpranmış geldi arka pandizot pimi kırık sanırım akü kutup üzerinin sigorta kapağı bile yok çok bakımlı bi araba olduğunu düşünmüyorum tabi bakmadan yorum yapmak biraz yanlış öngörümü söylüyorum ben beğenmedim açıkcası

son ilandaki araba bana alınabilr geldi ama 2007 de varmı yokmu emin değilim ama öndeki panjurda multijet yazısı yok muhtemel önden kaza olma olasığı var çok iyi bi ekspertizle bakım ve yıpranmışlık durumuna göre bu araç tercih edilebilir

galerilerin araçlarına pek yanaşmamanızı öneririm ayrıca sevgili timbaz'a katılıyorum ama şunu söyleyeyim ki yüksek kilometre araçlar her ne kadar yıpranmamış olsada satışa çıkarılınca yüksek kilometrelerinden ötürü zor tercih ediliyor eğer bunu dert etmez ben biner uzun yıllar sonrada iyi kötü satarım derseniz ne ala siz bilirsiniz

ben 2008 model dizel dynamic modeli kullanıyorum 2 yıl önce 82bin kilometrede aldım şuan 95 binde uzun yıllarda binme planım var yıpranmamış düzgün kullanılmış araba binerkende satarkende üzmüyor
teşekkürler benim tercihimde
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...09041555/detay

bu alacak yarın güzelce baktırıp almayı düşünüyorum

öncelikle km ve kaporta eksperi için fiat servisine gideceğim
sonrasında servise city airbag ve zinciri soracağım
internetten araştırdımda city arızası tamamen tesadüf eseri evolardada olabiliyor kullanımla ilgilide olabilir

servis 10 yıldan sonrasına bakmıyormuş sanırım ama bnm param daha üst modellere yetmiyorr

artık şans nasip . başka bir öneriniz varmı arkadaşlar şimdiden teşekürler kralforumsunuz