2012 de evo yok benim bildiğim. grande punto mu araciniz? Yeni kasa degise aux yok sanırım ama teypten hat çekiliyor diye hatirliyorum.
GT-N7100 cihazımdan gönderildi
Merhabalar aracım 2012 fiat punto evo dynamic 1.3 multijet dualogic Aracın radyoda menüde aux yazan bir kısım gördüm fakat aracın nerdeyse ön tarafta her yerine baktım aux girişini bulamadım bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı birde eğer aux girişi konusunda yer yoksa istanbulda rahatça kullanılabilecek bir FM transmitter önerisi olan var mı
2012 de evo yok benim bildiğim. grande punto mu araciniz? Yeni kasa degise aux yok sanırım ama teypten hat çekiliyor diye hatirliyorum.
GT-N7100 cihazımdan gönderildi
biR derdiM vaR biN dermanA değişmeM
Normalde yok 10 tlye aux kablosu alıp vitesin oraya teyipten çekebilirsiniz yada kabloyu kendim yapacam dersen internette şeması mevcut
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
fm transmitter kesinlikle tavsiye etmiyorum. boş frekans bulmak gerekiyor o da büyük şehirlerde imkansız gibi..
aux kablosu çekilmesi lazım. benim teypte aux menüsü yoktu ancak ankarada kemal oto aksesuara gittim menüye güncelleme yaptı sanırım aux gedi. kabloyu da çekti sorunsuz olarak kullanıyorum
LG-D855 cihazımdan gönderildi
aux girişli kablo alıyorsunuz oto tesisatçılarında bulabilirsiniz,teyibi söküp arkadan soketi takıyorsunuz aux u kullanmaya başlıyorsunuz..
https://m.n11.com/profesyonel-blueto...g&gclsrc=aw.ds ben çok memnunum bluetooth lu telefon görüşmesi yapiyosun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri