2009 model grande puntu aracım var.Henüz 17.000 km de çok sık kullanmıyorum buna rağmen durup dururken gösterge de airbag arıza ikazı gösterdi ve korna çalmamaya başladı.Yetkili servise götürdüm sinyal kolu arızalı komple değişecek 500.-tl masrafı tutar dedi.Bende durumu fiat çağrı merkezine bildirdim.Forumlarda bu arızadan sıklıkla bahsediliyor kullanıcı hatasından kaynaklanmayan bir arıza dedim.Yabancı markalar olsa bu tür arıza da araçları servise çağırır dedim.Tabiki kendi hatalarını kabul etmediler ancak size müşteri memnuniyeti için %10 indirim yapabiliriz dediler.Özel servislerde araştırdım airbag arızası giderilir,korna da çalışır ama garanti veremeyiz dediler. Onlarında sinyal kolu değişimi aynı parayı tutuyordu.Kuzu kuzu yetkİli servise yaptırdım.Tamir yerine komple sinyal kolu değiştirildi, belkide içinde bir kablo da kısa devre vardı hiç bakılmıyor işin kolayına gidilip komple değişiyor.Bence bu durum kesinlikle imalat hatası, bu tür arızayla karşılaşanlar sesimizi biraz yükseltelim lütfen...
Yer imleri