haluk ertan abinin göstergeler dizel göstergesi abicim sana olmaz onlar :)
Printable View
haluk ertan abinin göstergeler dizel göstergesi abicim sana olmaz onlar :)
Benim anlamadığım niye 5 kapılı versiyonda sadece Dynamic modeli var.Niye Emotion yok?
Aynısı 3 kapılı versiyon içinde geçerli aslında ama o yine bir nebze yırtıyor Sport seçeneğiyle...
@SteinGP
Ben anlamam valla dizel göstergesi fln :D
İllede ben istiyorum göstergeleri :D
arkadaslar bende gordum aracı super bı gp ıcım bı acayıp oldu bugun cok ısrar ettıler al dıye ama yok bıkere benzınlıden canım yandı benzınlı almıcam dızel alıcam ısalalh ..ama harıke bı arac super ..
o araba 16" jantlarıyla izmiri terk edemez :D
Bahçelili kardeşim ben Ertan abinin arabasından alacak bişi bulurum illaki sen merak etme.
ne kadar kısa bir zamanda getirselerde bu t-jetleri, gene koymadılar di mi CC. Yazıklar olsun ya
abilerim kardeşlerim beni şeytan dürttü bende babamı dürttüm daha 1 aylık premio doblomu satıp tjet 3 kapı sport alacam:):) ama önce dobloyu satmam lazım:D:D
dobloya ne ıstıorsun? .)
İki gündür foruma girmiyordum.
Girmez olaydım
Okumasaydım bu satırları keşke.:no000000:
İnsanın içi gidiyo o yüzden :)
Teknik tabloya baktım da araç tam 1170 kg. yani 1.4 Starjetten 95 kg daha ağır. Sadece turbo olduğu için bu kadar ağırlık farkı olmamalı. Lineanın 77 hp ile 120 hp arasındaki ağırlık farkı ise 20 kg. Bence biryerlerde hata var.
Bana çok dokundu... Benimkiyle arasında topu topu 1 milyar fark var. O da zaten benim spor paket ile alaşım jantın parası.
Yani aynı paraya 120HP turbo alabilecekken...
İki gündür moralim çok bozuk...
Grandepunto T-Jet Koç çalışanına 26800 YTL. Bilgilerinize
Açıkçası GP'mi değiştirip tekrar GP alacaksam, minimum 140-150 HP olmalı ki, değsin. Arabaya o kadar modifikasyon yapmışım, 25 HP için boşa mı gitsin şimdi :D
Daha önceki mesajımda da belirtmiştim aslında.3 kapı sport versiyon T-Jet Grande Punto 32.770 YTL.
Ayrıca bildiğim kadarıyla Koç indirimi %10 oranında.Burdan yola çıkarak hesaplama yaparsak eğer 29.493 YTL ye denk gelir ki sizin söylediğiniz rakamla arasında yaklaşık 3.000 YTL daha fark var.