1.4 T-Jet 120 HP. 120 HP’yi 5000 d/d’de üreten bu motorun maksimum torkuysa 1750 d/d’de 206 Nm. 195 km/s maksimum hıza çıkan otomobilin, 0-100 km/s hızlanması 8.9 saniye olarak açıklanıyor.
Alıntıdır...
Printable View
1.4 T-Jet 120 HP. 120 HP’yi 5000 d/d’de üreten bu motorun maksimum torkuysa 1750 d/d’de 206 Nm. 195 km/s maksimum hıza çıkan otomobilin, 0-100 km/s hızlanması 8.9 saniye olarak açıklanıyor.
Alıntıdır...
valla sizdeki bu modifiye aşkına hastayım :) hele Ertan'daki orjinal modifiye hastalığına daha bi hastayım :) tam benim kafadan :) ben de biraz para biriktirsem bişeler yapçam ama 5 kapı arabaya yapasım gelmiyo
Ertan yine aldın başını gidiyorsun hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz . veya yaptır hemen ankaraya gel :D
sağolun abilerim kardeşlerim amortisörler ocak içinde gelicek bu sırada 4 tane yeni lastik yapıyorum belki bu tjet 17 yada diğer gp 17 jantı alabilirim abarth karartılmış sis ve far tjet spor deri koltuklar sadece ön umarım çok çok abartılı fiyatlar çıkmaz abi ankara gelicemde dönüşte gpsiz kalmakta var ali kaparsa diye tırsıyorum adam işi şiddete kadar götürdü :stretche:tehdit telefonlarını yazmıyorum bile:rudolph0:
Walla bilmem adam akşam, ankaraya gelince ali gilde yatacağınızı bildiği çin planlar yapıp duruyordu ertanı şöyle yatırsak orhan ayselde buraya yatsa çok güzel falan deyip duyuyordu aklından neler geçiyor allah bilir 40 satır 40 katır :D:D:D
Yok siz gelin en kısa zamanda...
t-jet in fiyatları fiat'ın sitesine eklenmiş :)
oldukçada uygun, şeytan dürtüyor ama :) al diye
Fiat'ın Türkiye'deki sitesinde yer alan T-Jet fiyatları şöyle...
GRANDE PUNTO 3K 1.4 TURBO T-JET 120 HP DYNAMIC 4AB ESP ABS ECC 28.770
GRANDE PUNTO 3K 1.4 TURBO T-JET 120 HP SPORT 6AB ESP ABS ECC AJ 32.770
GRANDE PUNTO 5K 1.4 TURBO T-JET 120 HP DYNAMIC 4AB ESP ABS ECC 29.770
multitronic versiyonu olacak mı acaba T-Jet için?
Fiyatlar çok uygun... Keşke 3 hafta önce aracı alırken haberim olsaydı T-jet'ten de bekleyip bundan alsaydım...
Dün Antalya Birmot'ta teslimata hazırlanan 3 kapı sport siyah T-jeti yakından inceleme fırsatı buldum.Bir tane de otoparkta vardı tırdan yeni inmiş.
En çok beğendiğim yerleri jantları ve koltukları oldu.Ayrıca arka frenler de disk olmuş artık.5 vitesli olmasına biraz şaşırdım.Gösterge paneli pek olmamış gibi,öncekilerin aynısı sadece beyaz renkli.Otomatik vites seçeneği şimdilik yokmuş.
Benzinli araç almak isteyenler kesinlikle düşünmeli.Test etme imkanım olmadı ama teknik verilerdeki performansı oldukça etkileyici.
Alanlara sipariş verenlere şimdiden hayırlı olsun...
ertan abi 16 jantlarına talibim :D
İşe bak yahu.Can başkan Ertan abinin 16 jantlara,ben göstergelere,bahçelili ali de arabanın geri kalanına talip olmuş.Ertan abi araban elden gidiyorrrr :D :D :D
bende tutamaclardaki oyuncakları istiyorum :D:D:D
Yok mu artıran :D
Yahu fiyatlar harbiden uygunmuş. Ama şimdi düşünüyorum ne alırdım diye 1 hafta önce 90 HP dizel almasaydım?? Ben bu arabayı zaten ekonomik ve dizel olduğu için almadım mı. Pişman olmamam lazımmmmmm!!! Hem bak 5 ileriymiş de ))))
arkadaşlar bende inceleme fırsatı buldum 14.16v 120 bg motor var ve turbo devreye girdiği zaman hafif bi şekilde koltuğa yaslıyo insanı ama yakıt konusunda hiç acımasız değil .. fabrika verisi 6,6/100km ama bence türkiye yollarında bu bir hayal.. birde spor kullanımda şehir içi 9 lt çıkar :(
ama acayip etkiledi beni sadece motor bakımdan yoksa iç dizayn bakımından fazla bi fark yol sadece bazı şeyler standart halde okadar.. ama genede aklımdan çıkmıyo.. elimdekini satıp t-jet mi alsam...;)