Alıntı volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Canbus sistemi her araçta farklılık gösterir. Yani led ampulün çektiği akıma göre arıza ışığını yakabilir. Bu ledin üzerinde bulunan direnç değeri fiat ta arıza ışığı yakabilir ama ford yada diğer markada yakmayabilir. Tamamen üzerindeki direnç değerine bağlıdır. Bende getirtiyirum 2 güne elimde olacak ve bundan daha kaliteli beklerseniz test edip beraber sonuca bakıp alırsınız.
Alıntı Ezeldenberi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Halil aynı led'lerden iki takım aldım, bir çiftini Parklarda kullandım aşırı ısınmadan kaynaklı canları buss oldu üzerinde ki çip mi can mı bus bilmem birisinin ki dökülmüştü. ama yine de çalışıyorlardı fakat arıza ışığı yaktılar, sonra turuncu general t10 taktım. Diğer çiftinide plakalıklarda kullanıyorum onlarıda plakadaki ampullüleri sökmeden iki kablo lehimleyip ikisini aynı anda çalıştırdım ve arıza ışığı yakmadı. Aydınlatması gerçekten çok güzel.
Alıntı Ezeldenberi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Montaj sonrası canlı busslu plakalık aydınlatmalarının fotolarını bekliyoruz. Halil kırmızı yapsak nasıl olur? Hem arka stoplarla hemde fren lambaları ile kombin olacağından dolayı sanki hoş bir görünüm olur. Sence?
Aracta kirmizi olsa kombin olmus olur ama tek renk bogar sanki