arkadaşlar hayırlı akşamlar
2012 1.4 evo 55.000 km ye gelen aracım fren balataları bitik uyarısı vermeye başladı
hangi markayı tavsiye edersiniz, kaça mal olur
yorumlarınız benm için cok degerli, herkese kazasız belasız günler dilerim.
Merhabalar Gökhan Bey, Feyzullah Bey ile aynı fikirdeyim, Kale Balata tavsiye ederim. Aracımda hem diski hem de balatası var, daha önceki araçlarımda da kullandım son derece memnun kaldım. Son AB yönetmeliği ile birlikte as miktarı azaldı ve markaların çoğu ses yapıyor, Kale'de bu sıkıntıyı yaşamadım. Aracınızın özelliklerini yanlış seçmiş olabilirim fakat uygun Kale'yi orijinal ve garanti belgeli olarak buradan alabilirsiniz:
https://www.aloparca.com/oto-yedek-p.../fren-balatasi
Kale kullaniyorum 21 bin km oldu taktirali ne ses nede performans kaybi var. Tanesi 25 tl idi taktirdigimda 2 yil oldu. İzmirdeyseniz yeri tavsiye ederim.
teşekkürler bilgiler için arkadaşlar
bugün ustama gittim, opar takalım dedi
85 lira balata, 30 lira da işçilik aldı
Not:orjinal balatası 143 TL imiş![]()
Merhabalar Gökhan Bey, hayırlı olsun ama acıkcası uzuldum, durduk yere cok para vermıssınız. opar dıye bır uretıcı yok, opar bır perakende markasıdır. Ornek olarak mıgros kahve uretıcısı degıl ama markası var, pendıkte ıstanbul kahveye urettırır, daha ucuza satar. Aynı durum opar ıcın de soz konusu ama ılgınc bır sekılde urettırdıgı markalardan daha pahalı) oparın ıcınde Kale, Hattat ya da trw vardı buyuk ıhtımalle. Keske kendınız Kale Balata alsaydınız, 50TLye alıp yalnızca parca parasına ıscılık dahıl hallederdınız. Herseye ragmen kazasız belasız gunlerde kullanın.
Madem ustanin sozunu dinleyecektiniz neden konu acipta tavsiye istiyorsunuz? Bizede bos yere zaman kaybettiriyonuz.
Doğru bir parça kullanmaşsınız. Ama fiyat olarak yüksek. 60 Tl servislerde Opar kutulu balata.
Kale balatanın fişli olan modeli var mi 2012 model punto 1.3mjet 75hp için. Varsa kale balata alabilecegimiz bir link verir misiniz?
GT-N7100 cihazımdan gönderildi
biR derdiM vaR biN dermanA değişmeM
Merhabalar Ümit Bey, garantili ve faturalı olarak Kale Balata ya da her hangi başka bir parçanızı aloparca.com'da bulabilirsiniz. Aşağıdaki bağlantıda balatalarınızı seçebilirsiniz. Sağlıcakla..
https://www.aloparca.com/oto-yedek-p.../fren-balatasi
Konuyu okurken takıldım. Grande puntolarda da acaba fren balatası için uyarı veriyor mu? Son zamanlarda aracımda frene basıldığında sürtme sesi geliyor. Ben de sanayiye gidip baktıracaktım. Aracım 2011 gp 1.4 active. Teşekkürler...
Merhabalar Mert Bey, sürtme sesi, metaik bir ıslık sesi ise balataların bitmesinden değil demir oranı arttığından ötürü (biraz da kalite meselesi) olabilir. Değişim sırasında Kale Balata tercih ederim, ses şikayeti duymadım.
Murat bey ıslık sesi gibi değil pek; sanki daha sert geliyor. Active donanımda da bu balata uyarısı var mı acaba?
Diskler de ve arka kampanalarda balata izi oluşmuş olabilir kontrol ettirin.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri