Merhaba Murat bey, Bayramınızı kutlarım öncelikle.

Söylediğiniz gibi aldığım kişi 110 bin kmde bakımını yaptırdığını iletti, bana 120 binde tekrar yaptırırsınız demişti, şu an araç 119500 km falan sanırım. Ben aracın genel bakımlarını yaptırayım.

Trigger kayışı,
Yağ filtresi,
Hava filtresi,
Yakıt filtresi,
Araç Yağı,
Bujiler,
Buji kabloları,

bunların değişimi muhtemelen yakıt tarafında bana olumlu sonuçlar verecektir. Forumlarda bir kaç arkadaşın bu bakımları yaptırdıktan sonra araçta yakıt tüketiminin değiştiği konusunda bilgi verdiğini gördüm.

Onun dışında aracın standart lastik ölçüleri 13 inç ancak benim araçta 14 inç jant ve lastik var. 1 inç değerin çok fazla sarfiyata sebep olacağını düşünmüyorum, bir kaç kişiye de sordum işi bilen pek bir olumsuzluk yaratacağını söylemediler.

Yarın bakımlarını sanayide yaptıracağım. Daha sonrasında tekrar yakıtı deneyeceğim, eğer halen daha sorun devam ederse LPG uzmanlarına göstereceğim. Bir yere gaz ayarı yaptırmaya gittiğimde oradaki adam ben ona hiç bir şey demeden bujilerini değiştir egzoza vuruyor pat pat diye ses veriyor dedi birde LPG Mixer'inde sorun var gibi, bir işlem gerektiriyor bayram sonrasında getir işlem yapalım yakıt tüketimin azalır ve aracın çekişinde de düzelmeler olur dedi. Bilmiyorum ne kadar doğru söyledi, ne kadar para almak için dedi.