iPad öneririm android tabletlere nazaran fiyatı yüksek olacaktır ancak stabilite istediğiniz için ipad öneririm...........
Arkadaşlar leptopum bozuldu, bu yüzden artık tablet alayım diyorum. Samsung tab a8 veya A9.7 olanları var onlara bakayım diyorum ama Apple'ninde tabletleri var , çok karasız kaldım.800 TL ye geçmek istemiyorum fazla. Tablet kullananlar var mı? hangi tableti tavsiye edersiniz. internet kullanımı için alacam oyun falan oynamam , ekranı küçük olmasın ,3g olsa iyi olur,yavaş bir tablet olmasın.
şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.
iPad öneririm android tabletlere nazaran fiyatı yüksek olacaktır ancak stabilite istediğiniz için ipad öneririm...........
Samsung ve lenovo kullaniyoruz uzun suredir, ozellikle lenovo bence cok basarili..
Ben note n8000 kullaniyorum, 4. Yili... pili ilk gunku gibi diyebilirim... sonradan yeni modelleri cikti ama degistirmek icin de bir sebep yok hala...
Sonra hanima lenovo yoga b8080, hd olan modeli, 3g... ve cocuga da lenovo s5000, 3gsiz kucuk bir tablet... bunlardan da memnunuz...
Aklim yeni lenovolarda simdi... almak gerekir ise tercihim lenovo olurdu..
Gökten bey, yeni lenovo'nun hangi modelini düşünüyorsunuz.
Yoga tab3 pro ama ben alasiya kadar 4,5,6 cikar bence )))
ulkesine gore de degisiyor aslinda... 500 usd den basliyor... lenovo fiyatlari aslinda yurtdisinda cok uygun, tum modelleri...
Tab2, tab3 serileri de iyiler ve bu urune gore gayet uygun fiyata...
Gökten bey, yardımlarınız için teşekkür ederim. Galiba samsung üzerinde durmam gerek fiyat acısından.
Ali bey,istediğiniz kriterlere göre , 3G özellik ve 800tl aralığında az sayıda ürünler bulabiliyorsunuz.
Ayrıca istediğiniz 3G özellik, Samsung'un A serisi tablette bulunmuyor!
Halen Samsung tab p5210 tableti iki yıldan beri yoğun bir şekilde kullanıyorum, sadece şarj tutmama probleminden servise gitti, oda yapıldı. Artı çocuklar da iki senedir yine Samsung'un tab 3 lite t110 modelini hunhanca vede sorunsuz kullanıyorlar. Düşünürseniz Samsung öneririm. Gerçi sizde samsung seçenek sunmuşsunuz.
Kesin 3G olsun diyorsanız vede TFT ekran sizin için zorun değil ise size önerim;
Samsung SM-T562 Galaxy Tab E 8 Gb 9.6" 3G+Wi-Fi Tablet Fiyatı
Ekran teknolojisi daha iyi olsun derseniz(amoled gibi) bu durumda tabletin diğer bileşenleride otomatik olarak daha üst seviyelere çıkıyor ve çorba parası da buna bağlı olarak artıyor;
Samsung Galaxy Tab S T807 16GB 10.5" 3G Beyaz Tablet Fiyatı
T807 modelini ikinci el düşünürseniz shde. 850ye var;
https://www.sahibinden.com/ilan/ikin...21112833/detay
Bu samsungda da ne kadar çok model varmış. karar vermek o kadar zorlaşmış ki. benim bütçeme Samsung SM-T562 Galaxy Tab E 8 Gb 9.6" 3G+Wi-Fi daha yakın ama Samsung Galaxy Tab S T807 16GB 10.5" 3G Beyaz buda güzelmiş.
Bu nasil peki?
4.5g uyumlu... ips ekran... 7000mah pil, 16gb...
650tl
Lenovo Tab 2 A10-30 - TURKCELL
Arkadaşlar bu ürünler adobe flaş player destekliyor mu?
Kullanmakta olduğum p5210 android 4.2.2 de malesef desteklemiyor.
Peki hangi tabletler destekliyor, adobe flaş playiri
Adobe flash player sadece ios ipad desteği var olarak biliyorum.
İos ta flash yok.
Sent my iPhone using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Peki , bu flash ın görevini ne yapıyor.kafam çok karıştı, bu nasıl bir iş ya, tablet desteklemezse napıcam bu tableti ben onu anlamadım, şuna benziyor araba alıyorsun ama ara sokaklardan gecemezsin sadece ana yoldan gidiceksin gibi birşey. Bu apple ipad air 2 16gb 9.7 mlg12tu modeli nasıl sizce 1400 civarı internette
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri