Alıntı aklimanyusuf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sen de benim kadar talihsizmişsin valla ne diyeyim halils2. ürküyorum artık araca binerken. resmen hevesim kaldı kursağımda 3,5 ayda. ağır bakıma kadar başka bişey çıkartmasın artık buna da razı durumdayım. ağır bakım kaçta yapılması gerekiyor bilemiyorum ama sanırım onda da oldukça tuzlu bir fatura çıkacaktır. zincirdi,trigerdi falan filan bilginiz var mı bu konuda acaba?

Araç dizel mi benzinli mi göremedim ama benzinli ise 120bin km ya da 5 yıl(kayışlı olduğundan), dizel ise 160bin ya da 5 yıl (servisin dediği) ama zincirlide ses gelmiyorsa 160bini geçen de var ses geldiği için 90 100 binde değişende. Şuan dizel lineam var, 75k da 2011 model, zincir ses yapmadığı için elletmedim, baskı arada titriyor ama hafif gaz verince sorun yok. Yani ben aracın bakımını ağır ya da normal olarak değil, sıkıntılı yerin sorununu çözerek binmeyi tercih ederim. Eski reno 19 aracım vardı 220 binde motor yaptırdık, üstünden çıkan zincir ustanın dediğine göre orjinaliymiş. Zincir kayışa göre boşuk olmadığı sürece daha sağlıklı ve uzun ömürlü.