Arkadaşlar herkese merhaba;
aranıza yeni katıldım. kendimce büyük bir derdim var sizlerin görüş ve önerilerinizi almak isterim. yaklaşık 3,5 ay önce taa amasyadan büyük bir heves ve heyecanla 2011 punto evo dynamic modelini aldım geldim. üstelik bu araba için 2012 model 50,000 km'de polo marka aracımdan vazgeçtim. Düşünün yani o kadar heveslendim görüntüsüne, özelliklerine vs.. Amasya küçük bir yer olduğu için öyle istanbuldaki gibi özel eksper şirketleri ya da fiat yetkili servisi maalesef mevcut değil. oranın esnafından araştırmalarımız sonucu motorcu,kaportacı vb. özel servisler bularak tek tek gösterdik. hepsi gayet temiz hiç bir sorunu yok, boyası ya da değişen yok dediler ki öyle zaten. mesele istanbul'a geldikten sonra başladı. daha geleli 1 hafta oldu olmadı sol amartisör takozu arızalandı çok bişey değildi verdim yaptırdım gözüm görmedi.yaklaşık 20-25 gün önce direksiyon üzerindeki tuşlar çalışmamaya başladı önemsemedim servise gitsem bi ton para isteyecek onlarsız da kullanırım dedim. bir süre sonra korna da gidince artık servis mecburi oldu. tahmin edeceğiniz gibi sinyal kolu ünitesi bozulmuş biraz rica biraz kavga %10 iskonto ile işçilik dahil 700 liraya hallettirdim. araştırdım yapılmıyormuş yapılsa da kısa zamanda tekrar bozuluyormuş. hem o sebepten hem de yedek parça garantisi var diye yetkili serviste yaptırdım. ha bu arada söyleyim yle parası çok birisi değilim kıt kanaat geçinen zor ve meşakatli süreç ile araba sahibi olmuş ve hala borcunu ödeyen birisiyim. neyse aradan 3 gün geçmişti ki debriyaj ve vites çok sertleşti geri vites çok garçlama yapıyordu. bunu da tahmin edeceğiniz üzere baskı-balata bitmiş. araç 80,000 km'de henüz. artık servisle de kanka olduk uzun uğraşlar sonucu bunu da 500 tl'ye anlaştık hem baskı-balata değişecek hem ufak tefek rötuşluk yerler hallolacak hem klima antibakteriyeltemizliği yapılacak hem de genel bi kontrol yapılacaktı ciddi bir sorunu var mı diye evet tüm bunlara göre gayet iyi bir fiyat bence. aracı servise bıraktım kısa süre sonra geri döndüler dediler ki şansıman kulağı kırık değişsin mi ne kadar dedim işte şu kadar pazarlık falan derkebn bizim hesap çıktı mı 750'ye. inşallah son olur ümidiyle tekrar ayrıldım servisten. bu sabah işe gelirken lambalar arızalı ikaz lambası yandı ve bir müddet sonra söndü tabi benim moral iyice bozuldu. 3 günde bir masraf mı edeceğim ben buna diye. şimdi arkadaşlar büyük bir heves ile aldığım bu aracı sizce ne yapmalıyım hep böyle masraf açıp duracak mı bana yeminle tam bir hayal kırıklığı yaşıyorum öyle hevesli gittim aldım geldim ki anlatamam size. Satmayı kurtulmayı düşünüyorum şayet satmazsam daha neler açar başıma ne masraflar çıkartır sizlere danışmak istedim dediğim gibi araç 2011 model 80,000 km'de. baskı balata ve sinyal kol ve sol amartisör takozu yeni servisinde değişti genel kontrolünde başka sorun görünmüyor diye bilgi verdi servis ama inanaın ben artık ürkerek biniyorum araca siz olsanız ne yaparsınız? Saygılarımla
Yer imleri