Arkadaşlar merhaba, öncelikle değişimin babamın aracına olacağını belirteyim.Yaklaşık 1,5 ay önce babamın aracı 2010 doblo premio 92 km deki aracının ön göğsünün sağ tarafında kabarma oluştu, bu durumu babamın bakım yaptırdığı Ankara Fiat Kartaş Yetkili Servisinde çalışan sevdiğimiz bir abimize anlattık,oda tofaşa mail attı.1 hafta sonra %80 i karşılayalım %20 si size ait şeklinde bilgi verilmiş Kartaş servise, onlarda bize bu bilgiyi verince, servisi aradım bunu kabul etmediğimi bu tarz olaylarda ücretsiz değişim yapılan araçların olduğunu ve tofaşa tekrardan mail atılmasını ücretsiz olarak talep ettiğimizi belirttim.Bugünde tofaşı bizzat kendim aradım durumu anlattım kayıt oluşturup size dönüş yapacağız dediler. 40 dk sonra kartaş servisinden arandım, göğüs değişiminin ücretsiz olarak yapılacağını söylediler ve haftaya Salıya randevu verdiler.Ardından 1 saat sonra tofaş tan bir bayan aradı ve aslında bu değişimin 1 haziranda onay verdiklerini ancak servisin yoğunluğundan dolayı bana bilgi veremediğini belirterek özür dilediler.Bende anlayışla karşıladığımı değişimin ücretsiz yapılacağından dolayı teşekkür dileklerimi iletip görüşmeyi sonlandırdık. Yani fiat bu davranış ile gözümde birkez daha büyüdü. Dileğim fiatın bu sorunları yaşayan bütün müşterilerine aynı sonuçla yaklaşması.