Herkese merhabalar, bir süredir aracı değiştirme fikrim var sebebide çoluk çombalak durumu. Malum gplerde bagaj yok olanıda ses sistemi ile dolmuş durumda. Aracım 2006 active 1.3 multijet aldığım günden bu yana sadece ben kullandım hiçbir kazası boyası değişeni yok ve acayip derecede alışmış durumdayım. Belki geçen 10 senenin anısı olduğundan mıdır nedir bir türlü arabamı satıp başka araba alabilme düşüncesi içime sinmiyor ama yakın bir zamanda illaki geniş bagaj yada biraz daha büyük araba ihtiyaç olucak. nissan qashqai den ww amaroka kadar ha bire dönüp dolaşıp bakıyorum ama bir türlü karar kılamıyorum. Bizim buralarda maşallahı var her yer radar 10 senenin ardından kamyonet falan olmaz ha bire ceza yerim ve bir anda yüksekte olmayım diye vazgeçtim. Şu sıralar 1.5 dCi Sport Tourer GT-Line yada .5 dCi Sport Tourer Privilege bana sıcak geliyor ama genede içimde bir tuhaflık var.Bana kalsa hiç satmıcam gp yi ama mecbur kalıp satmak yerine inceden inceden birşeyler yapmam gerekiyor sanırım. Fikri olan varsa ve paylaşırsa sevinirim. Aradığım özellikler dizel,sunroof, cruze control,yarı otomatik yada tam otomatik olması, bagaj hacmi, tork bakımından güçlü bir araç istiyorum ve tabikide bütçem 60-70 bin civarı...
Yer imleri