Merhabalar Zafer Bey, sanırım (kesikli iletişimin doğası olarak forum sohbetlerini yanlış anlayabiliyorum) size katılıyorum Her hangi bir ürün özelliğine bakarken aradığım şeyi açıklarsam neden sohbete katıldığımı daha rahat ifade etmiş olurum. En büyük harfle yazan reklam, en küçük harfle yazan bilgi, yazmayan ise işin sırrıdır (eskilerin deyimiyle irfan). Kocaman 5w 40 benim için inanın pek bir anlam ifade etmiyor, arkadaki küçük yazan farklı sıcaklık viskozite değerleri önemli. API, ACEA ve üretici kodlarının karşılanması önemli olduğu kadar çoğunlukla sitelerde araştırınca göremediğimiz baz yağının özellikleri ise işin sırrı oluyor. Acizane; büyük harf tüketici ve teknik bilgiyi önemsemeyen ustaların bizleri kandırması için "hap", katkı kodları üreticilerin araçlarını optimize ettiği koşullar, baz yağının özelliği ise yağın kendi öz kalitesi ve kullanım süresini belirleyen en önemli parametre benim için. Fiat cahili birisiyim, multiair motoru hakkında en ufak bir bilgi sahibi değilim. Yağ parametrelerini öğrenerek detay bilgi sahibi olabilirim belki diye niyetlendim Emre Bey'i soru yağmuruna tutmadan, ama sanırım başarılı olamadım Emre Bey'e göndermiş olduğum linke bakma fırsatınız olduysa neyi merak ettiğimi farkedeceksiniz. Sağlıcakla..