bende uzunca bir bekleme süresinden sonra puntoyu yaklaşık 1 hafta önce teslim aldım (1.3 mj dynamic 90 hp,duologic,rock siyahı). bu bir haftalık süre zarfında şehirlerarası yolculukta da deneme şansı bulduğum yeni aracımla ilgili kendi naçizane görüşlerim; gerçekten arabanın görüş açısı çok kötü en azından ben park manevralarında zorlanıyorum. plastik kalitesi ile ilgili fikirlere katılmıyorum. bence bu fiyata alınabilecek bu özellikteki bir araba için normal. nitekim hyundailerinki dahamı iyi sanki. hızına ve frenlerine hasta oldum 200 bastım hiç hissedilmiyor bile. maalesef grande26 arkadaşımız gibi düşük bir yakıt ortalaması tutturamadım. ortalama 8.2 lt'ye geldi bence dizel için çok ama neticede yeni araba düşecektir diye umuyorum.zaten güzel olan dış görünümü 17'' çelik jantlar,marşpiyeller,spoiler,krom egzos,siyah amerikan filmle dahada çarpıcı oldu ve görünümüne herkes hasta oldu ve neticesinde aldıktan bir saat sonra nazar boncuğumu yaptım (küçük bir kaza ve dikkat çeken bir iz)bence modifiyeye çok uygun bir araba. farlarını ya ben ayarlayamadım yada yetersiz. çünkü gece normal kısalar bana yetersiz geldi halbuki eski corsamla aynı yolu hep kısalarla giderdim.
son olarak sanırım puntoma aşık oldum))